Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek nagyon durva,...

Szerintetek nagyon durva, hogy így megmondtam az anyós (jelöltnek) hogy törődjön a maga dolgával?

Figyelt kérdés

A barátommal kamasz korunkban jöttük össze. Ő fiatalabb nálam három évvel, szóval mindenki hülyének nézett és nem vett minket komolyan. Azóta viszont már eltelt hat év és még mindig együtt vagyunk. Az anyja sokat segített nekünk, egyengette az életünket, segített abban hogy összeköltözhessünk, viszont emellett úgy bánik a fiával mintha még mindig gyerek lenne.

Konkrétan olyanokat mond, hogy csak addig lakhatunk együtt amíg jól tanul az egyetemen, mert ha ez nem így lesz, majd szépen haza kell költöznie.

Ezenkívül mindent eltervez. Hogy majd ha a párom kijárta az egyetemet, akkor odaköltözünk hozzájuk, mert nagy a ház, neki lesz jó munkája, mert azt apja be tudja szervezni a céghez ahol dolgozik, én meg majd otthon nevelem a gyerekeket... Ő ezt olyan jól eltervezte, hogy ellenkezést el sem fogad. Ha arról kezdenénk el beszélni, hogy mi hogyan képzeljük el a jövőket, akkor folyton a szavunkba vág, aztán elkezd valami másról beszélni. A párom elég csendes típus, szóhoz se jut mellette. Nekem viszont elegem lett, és a fejéhez vágtam, hogy nagyon szépen köszönjük a sok törődést, de most már törődjön a maga dolgával, minket meg hagyjon békén, eszünk ágában sincs azt az életet élni, amit ő eltervezett nekünk.

Szóval... most egy hálátlan dög vagyok....

Igen talán túl durva voltam, de azért részben igazam van nem?

24N

2017. febr. 14. 12:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
92%
Az igazadat normális és finom stílusban is előadhattad volna. (Arrol nem irtal hogy probaltad volna...)
2017. febr. 14. 13:17
 12/27 anonim ***** válasza:
95%
Amíg te a fiúd anyjával őrjöngtél, mit csinált A Férfi? Csendben szopta az ujját a sarokban, és gyűrögette az alvósrongya csücskét?
2017. febr. 14. 13:25
 13/27 anonim ***** válasza:
93%
kérdés: párod miért nem szól ha nem jó neki? vagy jó, csak neked nem szól?
2017. febr. 14. 13:26
 14/27 anonim ***** válasza:
69%

"Szerintetek nagyon durva, hogy így megmondtam az anyós (jelöltnek) hogy törődjön a maga dolgával?"

Igen, nagyon durva.

2017. febr. 14. 13:37
 15/27 anonim ***** válasza:
82%

"Az anyja sokat segített nekünk, egyengette az életünket, segített abban hogy összeköltözhessünk"

Az "anyós" finanszírozza egyenlőre még azt is, hogy együtt lakhattok.

Az egyetemista fiának a tanulmányait is ő finanszírozza.

Ha végzett, majd az apja elhelyezi a cégénél, hogy jól keressen.

Te meg "tervezed a jövőt", de mégis ki finanszírozza majd a kis álmaidat?

Jelenleg is az "anyós" pénzén éltek, és ez még hosszú évekig így lesz.

Utána meg a párod fizetéséből "tervezed tovább"??

2017. febr. 14. 13:41
 16/27 anonim ***** válasza:
76%

Mivel az anyósod pénzéből éltek, ezért be kellene látni, hogy jelenleg ti ketten, még életképtelenek vagytok.

Nem is értem, hogy milyen alapon szóltál be neki?!

2017. febr. 14. 13:47
 17/27 anonim ***** válasza:
66%

"ha a párom kijárta az egyetemet, akkor odaköltözünk hozzájuk"

A durva beszólásod után biztosan be fogja látni a tévedését az "anyósjelölt",

legalábbis azt a részét, hogy majd te is odaköltözzél.

Még időben keress majd egy normális lányt a fia mellé.

2017. febr. 14. 13:53
 18/27 anonim ***** válasza:
67%
A tartalom jogos, a szóhasználat viszont durva volt. Sértő, bunkó, és tiszteletlen is.
2017. febr. 14. 14:20
 19/27 anonim ***** válasza:
91%

Igazából egy kérdésem lenne, mert ettől függ, hogy valójában mi is a helyzet. Mennyire függ kiscsávó anyuéktól?

Mert ha teljes mértékben ők támogatják, akkor kussolni kellett volna, mint sz.a.r. a fűben. Nyilván a pasikád is tudja, hogy nem harapunk a kézbe ami etet. Biztos neki is megvan a maga elképzelése a jövőjéről, de ezt nem tanácsos hangoztatni, amíg anyuci elképzeléseivel szöges ellentétben áll.

Ha ez a segítség viszont mondjuk csak annyit jelent, hogy segített olcsó albit szerezni, meg nektek adta a régi vasalóját, de ti egyébként piszkosul önállóak vagytok, akkor van egy rossz hírem. Csávóka az egyetem után szépen önszántából visszakucorodik majd anyuci szoknyája mellé, te meg szívhatod a fogad. Persze ez esetben is előfordulhat, hogy csak nem akarta megbántani őket, azért nem szólt, de azt nyilán megbeszélte volna veled is.

2017. febr. 14. 14:37
 20/27 anonim ***** válasza:
77%

"emellett úgy bánik a fiával mintha még mindig gyerek lenne" - valószínűleg, mert még az is. Nekem egyetem alatt nem kellett, hogy anyám egyengesse az utamat, de már gimi alatt is mindent egyedül magamnak intéztem. Albérletet, munkát, mindent. Ti meg ketten nem tudtátok megoldani együtt, úgy hogy te 24 vagy.

"A párom elég csendes típus", ez meg a másik, anyuci egyengeti az útját, általa persze a tiedet is, a száját nem nyitja ki, de te jól leoltod az anyósjelöltet, aki bármit is tervez, sokat segített nektek.

Hát, figyelj, túl durva voltál, meg lehetett volna neki mondani kedvesen is, persze elsősorban a nyámnyila kis gyerek pasidnak kellett volna kinyitnia a száját.

2017. febr. 14. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!