Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós túlzott "imádata" a...

Anyós túlzott "imádata" a lányának az új pasija felé, ti hogy reagálnátok le?

Figyelt kérdés

Kicsit érzékenyen érint, én lassan 10 éve vagyok a fiának a párja, két gyerekkel, de felém sohasem tanúsított "imádatot", nem is tudom hogyan írjam le...

Alig pár hónapja szedte fel a leánya ezt a pasit, tudni kell a lányáról hogy főként apakorú férfiakkal volt, külföldön is volt, nem kell részletezni miket csinált. Lányának minden szava szent és sérthetetlen, az van amit ő akar, az anyja (anyósom) nem lát az orránál tovább, valójában milyen jellem is a lánya. Most hogy van végre úgymond normális pasi, mi a párommal az elmúlt fél évben összvissz 3x láttuk, igazából nem is nagyon ismerjük őt. Azon kaptam fel a vizet, hogy a külföldön sokat dolgozó páromnak írt üzenetet, hogy ma operálták XY-t, holott én már korábban is beszámoltam neki telefonba, tehát tudunk erről. Mit vár/várt az anyós, mi a célja ezzel, meg kellett volna, vagy meg kéne látogatnunk XY-t a kórházban? Olyan hülyén jött le, vagy csak én reagálom túl. Értem én, hogy lassan 35 éves lányának van végre normális pasija, de hogy ennyire áradozni kell róla?! Jaj ez az XY, hú de jó munkahelye van, hú de jó, hú szegéy, ez meg az, bezzeg az unokáiért annyira nem mozdul :-(

2017. febr. 10. 19:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%

"...ti hogy reagálnátok le?"

Mit? Mit? Mit?

2017. febr. 10. 21:48
 12/15 anonim ***** válasza:
88%

Noj fel.

Ez csipcsup baromsag, felnott nokent ezen rugozni bocs de szegyen. Eszembe nem jutna hogy idegenekrol akarjak csamcsogni egy 60-70 meg egy 35 eves rokonon, plane kit erdekel hogy anyosom milyen kapcsolatban van lanyaval meg annak pasijaval? Pont letojom.

2017. febr. 10. 21:55
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

egy 35 éves nőnek nagyon nehéz komoly kapcsolatot találnia, pláne normális emberrel. Anyukája már kezdett lemondani erről, és gondolom, a szomszédok és az ismerősök is már állandóan zaklatták azzal, hogy "mikor megy férjhez a lányod?" "Mikor jön az unoka?" mindenkivel ezt csinálják az emberek, szóval tuti ez volt. Most nagyon boldog, hogy végre úgy tűnik, jó vágányon haladnak a dolgok. Hagyd örülni.

Neked könnyű, mert van normális családod. Van, akinek ez nem megy olyan egyszerűen.

2017. febr. 11. 09:23
 14/15 anonim ***** válasza:
44%

Anyós szemszögből két, össze nem mérhető ember a menye és a veje, szóval semmi para.

De neked se túl szimpatikus az anyósod, a leírás alapján nekem se, szóval én nem is erőltetném, hogy a gyerekeimmel foglalkozzon.

Ne törődj te ezzel túl sokat, minek is?

2017. febr. 11. 16:36
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
No...csak nem irigykedsz? :-D
2017. febr. 16. 05:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!