Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósotok szokott küldeni...

Anyósotok szokott küldeni férjeteknek ebédet?

Figyelt kérdés
Felhívott anyósom csinál kocsonyát, csütörtökön hozzák férjemnek. Mivel rajta kívül senki se eszi, így nem szoktam csinálni azért az 1 tányérért. Kedden felhívta férjem inkább vadast főz marhából. Mondta neki héten én is főzök ne fözzön rá, nekem kell mindenkire, mert betegek a gyerekek. Ma ismét felhívta, hogy holnap küldi az ebédjét. Folyton sérteget, mert mióta együtt vagyunk anyós szerint férjem le vagy fogyva, mert keveset főzök. Megismerkedésünk előtt fogyott 30kg, amit próbál tartani. Nem ellettem fogyott le.
2017. febr. 1. 21:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
42%
Nálunk az anyós sosem küldd semmit. Az én anyám szokott a férjemnek küldeni ebédet amikor egyedül látogatom meg őt. Mindig pakol neki, hogy ő se maradjon ki a finomból. Az ő anyja sz..ik ránk.
2017. febr. 2. 10:52
 12/13 anonim ***** válasza:
54%
Az engem is fel szokott húzni, mikor tudja jól, hogy sütök-főzök becsületesen a fiának, de mégis mindig az ő saját főztjét dicsőiti és kínálgatja. Képes áthozni nekünk meg hívogatja a fiát, hogy menjünk át hozzájuk enni. Értem én, hogy jót akar, de hiába mondjuk, hogy van mit ennünk, akkor is erőszakoskodik, amit én nem nézek jó szemmel. Próbáltam már kedvesen is elutasítani, de nem ment. Egyszer azt találtam mondani neki, hogy ne is haragudjon, de nem azért főztem egész délelőtt, hogy aztán nála együnk. Vagy két nap duzzogott, aztán folytatta sajnos a kínálgatást. Nem mondom, néha elfogadjuk a meghívását illemből, csak ne dicsekedne utána, hogy amit ő főz az mindig teljesen elfogy...egyébként ezt leszámítva kijövünk együtt.
2017. febr. 12. 21:35
 13/13 anonim ***** válasza:
54%
Azt akarják megvenni a kajával, aki megvehetö.....
2017. febr. 21. 05:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!