Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ha van egy anyósom aki nagyon...

Ha van egy anyósom aki nagyon lusta nem dolgozik és nem is dolgozott és mindenféle felvehető hitelt felvesz szóval gyűjti és tegyük fel meghal akkor azt nekünk ki kell fizetni később?

Figyelt kérdés

2017. jan. 30. 21:35
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
ááá nem kell ilyen cofidisznél meg providentnél nem kell megnéztem annó
2017. jan. 30. 22:17
 12/24 A kérdező kommentje:
meg ilyen önkormányzati lakásban lakott 1800000 ft tartozást felhalmozott rezsi+bérleti díj meg szerintem ilyen tb-t se fizet meg semmit ebből az önkormányzatiból eljött és most költözik albérletből albérletbe lakik ott egy darabig este meg meglép amikor már tartozik pár száz ezerrel gusztustalan mocsok
2017. jan. 30. 22:20
 13/24 anonim válasza:
46%
Ha igaz?! Akkor legális uzsorásoknál vette fel a hitelt.
2017. jan. 30. 22:21
 14/24 anonim ***** válasza:
59%

A behajtókat akkor tudja hozzátok küldeni, ha ti vagytok megadva kezesként, nem?

Ha nem vagytok kezesek, akkor nektek semmi közötök az adósságához.

Ha meghal, akkor le kell mondani az örökségről. Vagy beszéljétek rá, hogy írjon végrendeletet, amiben nektek semmit se ad. Mondjuk írja bele azt, hogy minden ingóságát az enyészetre hagyja, vagy mit tudom én, az ügyvéd ilyenekben tudna segíteni.

Szerintem érdemes felkeresni egyet.

2017. jan. 30. 22:22
 15/24 A kérdező kommentje:
köszönöm áá én nem írok neki semmit alá csak be próbálkozik hátha kifizetjük
2017. jan. 30. 22:32
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
A provident és a cofidis sem ad a nullára hitelt.Munkáltatóit valóban nem kérnek,de számlakivonatot igen.Tudom,mert providentes hitelem nekem is volt.
2017. jan. 30. 23:00
 17/24 anonim ***** válasza:
Ha lemondotok az örökségről nem kell kifizetnetek.Gondolom hogy nem igen van ott mit örökölni a hiteles ingatlanon kivül.Amúgy a cofidis meg a provident nem ad hitelt számlakivonat nélkül senkinek sem .Tényleg 18 millió forint tartozást csinált?Nem semmi sztori.Én a helyetekben lemondanák az örökségról.
2017. jan. 31. 09:03
 18/24 kovpet ***** válasza:

Ahogy már írták: örökölni jog és nem kötelesség. Ha nem akarsz, nem kell.

De ha akarsz, akkor is csak az örökség mértékéig vagy felelős az örökölt adósságokért, mínuszba nem lehet menni.

2017. jan. 31. 10:15
 19/24 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Elég rosszul néztél utána akkor a dolgoknak!

Provident illetve cofidis NEM ad hitelt,ha nincs munkáltatói igazolás, munkabér utalás!

2017. jan. 31. 11:57
 20/24 anonim ***** válasza:

Sok ilyen van(az én anyósom is). Szerencsére védi a törvény a hozzátartozókat, nem lesztek kötelesek kifizetni,ha meghal. Le kell mondani az örökségről a párodnak és a gyerekeknek és kész.

Az ő életét úgy teszi tönkre,ahogy akarja, engem annyira nem érdekelne a dolog. Amíg nem tőlem és a családtól kéreget,addig az ő dolga. De figyelj azért oda,tudok olyat,ahol a hasonló anyós az unokák zsebpénzét "kölcsönkérte" nagy titokban,aztán sosem adta vissza.. Szóval azért erre figyelj,nehogy a gyerekeidtől is kéregessen majd.

2017. jan. 31. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!