Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek se jogosvez a...

Szerintetek se jogosvez a viselkedés anyòsoméktòl ti mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés
Anyòsomék nem messze laknak tőlünk.Jelebleg munka nélküliek.Szóval ràérnek.Megkértük őket nem rég hogy be-e vinnének minket autóval mert felkell vennie az egy hònapos kisbabàmnak a kötelező védő oltást.Gyalog meg ebbe a hideg csúszòs időbe nem szerettem volna babakocsiba betolni mivel messze is lakunk a központòl ahol van az egészség hàz.Erre làtszott rajtuk hogy nem tetszett nekik hogy bekell vinniük bennünket megjegyzem a férjem autójàval mert as övéké nem jó.Pedig soha nem kértem semmilyen segítséget tőlük a kisbabàm körül sem tőlük. Anyòsom is délig alszik úgylàtszik arra van idelye.
2017. jan. 17. 07:12
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
38%

Persze, hog kamu, szinte minden ilyen botránykeltő sztori az itt.

Növeli a forgalmat.

2017. jan. 17. 09:24
 22/48 anonim ***** válasza:
51%

Sajna nálunk sem találnak munkát a nagyszülők, otthon vannak (munkakeresők, aktívan) én nagy pocakkal vittem suliba-oviba a két gyereket, jégen, mert hát tél van... hívhattam volna a nagyikat, hogy ha úgyis otthon vannak, ők vigyék őket, de 1. én gyerekeim, én életem, én vállaltam, vagyis ketten, de férjem hajnalban indul dolgozni.

2. nem tudnék élni azzal a tudattal, hogy miattam elinduló nagyi elesik, eltöri valamijét és ez miatt kéne feküdnie vagy ápolásra szorulna, mindez csak azért, mert én ugráltatni akartam ilyen időben.

Lassan sétáljatok el, ne legyél ilyen önállótlan.

2017. jan. 17. 09:25
 23/48 anonim ***** válasza:
56%
22 hát te biztosan annyira király nő vagy, hogy más a nyomodba sem ér, a te dolgod, de a normális emberek ésszerű határok között tudnak segitséget kérni. Miért ne vihetnék el a nagyszülők oltásra a gyereket, ha ők tudnak vezetni, a kérdező pedig nem és rá is érnek? Normális családban ez nem okoz gondot. Nyilván nem mindennap kell őket megkérni, de itt nem is erről volt szó. A nagyi pedig lehet 40, 50, 60 éves, egyik sem aggastyán kor, nem fognak elesni az utcán, főleg mivel eleve kocsival mennek (!)
2017. jan. 17. 09:50
 24/48 anonim ***** válasza:
66%

5 hetes a fiam és nem kapott 1 hónaposan kötelező védőoltást. A BCG-t megkapta születése után a kórházban, a következő oltás pedig 2 hónapos korában lesz.

Mi inkább gyalog megyünk ilyenkor mindenhová, mert az utak is csúsznak, csúsznak a kocsik is (lejárták a kocsik hótolás előtt, most meg ráfagyott), nincsenek eltakarítva a parkolók, nincs hol megállni a kocsival.

Az én anyukám is csak 52 éves, de ha nem létfontosságú, nem vezet ilyenkor (a saját kocsijukat sem), mert részint rettenetes csúszósak az utak (minek reszkírozzon egy karambolt), másrészt nem lát jól ilyen időben a vakító hó miatt (szemüveggel sem)

Az anyósod idejét meg ne oszd be, addig alszik, ameddig akar.

Látszik az írásodból, hogy nem vagytok jóban, te sem szereted őket; ne várj szívességeket tőlük!

A gyereket meg mindenki magának szüli, nem a nagyszülőknek. Szánalmas, ez az "ennyit megtehetne az unokájáért" Ha azelőtt jó volt a kapcsolatotok, megteszi kérés nélkül is. Ha ki nem állhattátok egymást, akkor ez nem fog megváltozni azért, mert szültél egy gyereket magatoknak.

A fogalmazásod és a helyesírásod pedig tényleg rettenetes.

2017. jan. 17. 10:16
 25/48 anonim ***** válasza:
80%
Nincs egy hónaposnak kötelező oltás. Biztos, hogy van gyereked?
2017. jan. 17. 10:57
 26/48 anonim ***** válasza:
62%

En segitettem volna. A valaszadok tobbsege szuper nagyszulo lesz, igazan szamithatnak rajuk az unokaval kapcsolatos teendokben, gratulalok.

En segitenek egyertelmuen, nalunk a nagyszulo nem csak a babazasra tart igenyt hanem ott van akkor is, ha segitseg kell, de sajnos ez a mostani fiatal generaciobol kiveszett, ok mar nem fognak segiteni a gyermekuk csaladjanak hanem "csinalj jogsit oldd meg".

Nem csusznak az utak, csak hideg van mert tel van, de kifogas persze mindig van annak aki keres.

Van akinek nem valo csalad idoskorara csak nehany macska...

2017. jan. 17. 11:07
 27/48 anonim ***** válasza:
64%
Kamu vagy vegyél inkább helyesírási szótárat.
2017. jan. 17. 11:09
 28/48 anonim ***** válasza:
64%
Az én fiam,a Bcg oltást a kórházban kapta meg,az utolsó napon.1-hónaposan nincsen oltás.
2017. jan. 17. 11:24
 29/48 anonim ***** válasza:
54%
23, biztosan nagyon király vagy szintén, hogy élvezel ha beszólhatsz. Inkább olvasd a kérdést, aztán osszál tanácsot... a kérdezőéknek van autójuk, anyósék autója rossz, vagyis gyalog kéne menni hozzájuk, hogy segítsen nekik...
2017. jan. 17. 11:58
 30/48 anonim ***** válasza:
48%

Érdekes módon akkor el tudnak menni az autóért, ha nekik van szükségük rá, akkor nem csúsznak az utak, ahhoz nem öregek. Szívességet kérni tudnak, de azt viszonozni nem. Szerintem ez a baja a kérdezőnek leginkább. Arra jók, hogy szívességet tegyenek a nagyszülőknek, és kölcsönadják a kocsit, azonban viszonzást ezért nem kapnak.

Egyébként, kérdező, máskor hívjál taxit ilyen esetben, én is azt szoktam. Ja, és anyósodéknak is javasold ezt, ha következőleg kölcsönkérik az autót. ;)

2017. jan. 17. 12:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!