Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek se jogosvez a...

Szerintetek se jogosvez a viselkedés anyòsoméktòl ti mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés
Anyòsomék nem messze laknak tőlünk.Jelebleg munka nélküliek.Szóval ràérnek.Megkértük őket nem rég hogy be-e vinnének minket autóval mert felkell vennie az egy hònapos kisbabàmnak a kötelező védő oltást.Gyalog meg ebbe a hideg csúszòs időbe nem szerettem volna babakocsiba betolni mivel messze is lakunk a központòl ahol van az egészség hàz.Erre làtszott rajtuk hogy nem tetszett nekik hogy bekell vinniük bennünket megjegyzem a férjem autójàval mert as övéké nem jó.Pedig soha nem kértem semmilyen segítséget tőlük a kisbabàm körül sem tőlük. Anyòsom is délig alszik úgylàtszik arra van idelye.
2017. jan. 17. 07:12
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
Ma példàul nem volt csúszòs az út.Csak hideg van.Azt arra értettem hogy csúszóssak voltak mostanàban az utak.
2017. jan. 17. 07:51
 12/48 anonim ***** válasza:
33%

Te most komolyan elvárnád - akár 1 hónapos akár nem, de te vállaltad -, hogy a két feltehetően nem fiatal nyugdíjas elszambázzon ebben a csúszós, jeges, és hideg időben hozzátok, majd pedig beüljenek az autóba, elvigyenek, majd pedig visszafelé szintén hazaszambázzanak a jégen?????? Te amúgy normális vagy???

Vagy pedig ennyire önzőnek születtél?

2017. jan. 17. 07:56
 13/48 anonim ***** válasza:
41%

Önálló, felnőtt ember vagy és ilyen kicsinyes dolgok miatt visszaigazolást keresel az Interneten.

Nincs igazad. Nem te vagy az uralkodó, aki rendelkezik az anyósa felett. Kérheted, de az elvárásaid nem reálisak.

2017. jan. 17. 08:11
 14/48 anonim ***** válasza:
56%

Jajj inkább utálkozás helyett tanulj egy kis magyart.

Engem az érdekelne a helyedben,hogy vajon miért nem akarnak a nagyszülők foglalkozni veletek. Nem lehettek túl jó viszonyban. Így nem várnék el semmit sem tőlük.

Az nem kiváltság,hogy van egy gyereked. Örülj,hogy a férjed segít. Másoknak ez nem kötelessége.

Mi a helyezet a te szüleiddel?

2017. jan. 17. 08:19
 15/48 anonim ***** válasza:
59%

" ti mit tennétek a helyembe?"

Egy értelmes embert, valós problémákkal.

2017. jan. 17. 08:43
 16/48 anonim ***** válasza:
41%
Itt mindenki 0 pontot kapott, aki nem értett vele egyet :)
2017. jan. 17. 08:43
 17/48 anonim ***** válasza:
70%
Ugye csak kamu?Egy hónaposnak oltás? Még jó h a BcG-t beadják a kórházban, utána csak a 2 hós van. :D
2017. jan. 17. 08:44
 18/48 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem ennyit segithettek volna, nem nagy dolog, feltehetően az autóút nem csúszik annyira, mint a gyalogút, ha tudnak vezetni, akkor ez nem okoz gondot és valószínűleg nem 100 évesek. Én örülök neki, hogy kaphatok segítséget a családomtól, én is szívesen segítek mindig.
2017. jan. 17. 08:48
 19/48 anonim ***** válasza:
77%

Tudom, hogy velem és a családommal van a baj, de nálunk normális, hogy ha tudunk, akkor segítünk egymásnak.

Kérdező: a helyedben felhívtam volna a gyerekorvost, hogy megoldható-e, hogy kijöjjön a kicsihez. Nálunk ez működik, kap egy kis pénzt, ő is jól jár, és mi is, hogy nem kell pici gyerekkel mászkálni. Főleg, ha egy hányós-hasmenéses vírust szed össze, amivel egy öt perces utat se biztos, hogy ki fog bírni szegénykém.

Másrészt lesz még olyan, mikor nekik kell segítség, akkor meg te nem érsz rá. Ennyi.

Főleg így, hogy ha ennyire lusták, nem csak jelenleg lesznek ezek munkanélküliek, hanem örökre.

2017. jan. 17. 09:17
 20/48 anonim ***** válasza:
27%

Teljesen egyet értek a 7-sel.

Szerintem szerezz végre jogosítványt, ne másokkal fuvaroztasd magad.

2017. jan. 17. 09:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!