Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért szólnak bele a párom...

Miért szólnak bele a párom dolgaiba a szülei?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap volt a párom főnökének a nèvnapja. Anyukája felhívta páromat hogy felköszöntötte-e, ha nem köszöntse fel. Persze páromat ez nem érdekelte. Másik nap átmentünk ebédelni. Kiakadtak miért nem gyalog mentünk? (Hiába mondtuk ebéd után elmegyünk máshova is, oda kocsival) aztán felhozták miért nem köszöntötte fel a főnökét. Igaz, a főnöke se szokta őt. Meg hogy régen eljárt kártyázni, eljárt bulizni a barátaival. Pár éve már nem. Nos, azt a szülei is tudják, hogy a fiuk és a baráti társaság már 35 felettiek, legtöbb helyen van gyerek, csak nálunk nincs, párom januárt kivéve minden este sokáig dolgozik, sokszor hétvégente is. Ilyen a munkája. Szabadidejében szokott a barátaival találkozni, de már nem annyit mint régen. A szülei ezt nem tudják felfogni. Volt olyan párom elment a mosdoró és más családtagok előtt anyukája oda kiabált nehogy félre pisiljen. Párom csak vigyorgott, azt mondta őt ez nem zavarja.

Én 32, párom 42

2017. jan. 8. 22:42
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
19 vagyok: 20-nak: pontosan ezt teszem én is,de azt is tudd hozzá,hogy ez az anyós valaha jogtanácsos volt..
2017. jan. 10. 07:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!