Télleg én vagyok a rossz anya vagy csak anyós akarja elhitetni velem és mindenkivel?
"Mintha olyan könnyű lenne ma külön lakást venni - vagy olyan könnyű lenne ma uzsorás lakáskiadók nyakába dönteni a pénzt! "
Úgy tényleg nem könnyű, ha a pár egyik tagja az eddigi felnőtt életét gyakorlatilag munka nélkül töltötte, és már a 4. babát várja... Az, hogy anyós szeretné, ha a fiatalok a saját lábukra állnának, és nem az ő házában csinálnák rakásra a gyerekeket, nem elmebeteg hárpiaság, hanem jogos igény. Nem tartozom azok közé, akik szerint családot kizárólag saját, tehermentes házban, 20 milliós bankbetéttel szabad alapítani, tisztában vagyok azzal, hogy milyen egy fiatalnak a pályakezdés (nekem is van két felnőtt gyerekem), de ez nálam is kicsapná a biztosítékot. Velem ezt egyik (leendő) menyem sem fogja eljátszani, az hétszentség, felneveltem a sajátjaimat, nem óhajtok már állandó gyerekzsivajt itthon, sem ingyen bébiszitterkedést 7/24-ben, közben végignézni, hogy a fiam eltartja az egyre nagyobb családot, és nem jut egyről a kettőre. Vélhetően a kérdező anyósa is így van ezzel.
Három gyerek után már jár 2.750.000,-Ft VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ, saját rész nélküli (!!!) CSOK.
Tessék szépen megigényelni és elköltözni!
Voltam olyan kedves és rákerestem, jelenleg 90 db-ot találtam, csak a Jófogáson amik 3 millió alatt vannak.
Ne szívjátok már az anyós vérét!
Azt, hogy milyen anya lehetsz, azt ennyiből nem lehet kitalálni.
A mai nagymamák meg, tisztelet a kivételnek, tápos népség voltak. Nekik még voltak rendes nagymamáik, akik törődtek a családdal, úgy lehetett belőlük büszke DOLGOZÓ NŐ. Elkényeztetett, követelőző gyerekek voltak, mert megkaptak mindent, hát most pont ugyanolyan nagymamák is.
Akinek nem inge, ne vegye magára.
Semmi baj a többgenerációs együttlakó családokkal. A gyerekeknek rengeteg tapasztalata van belőle, és óriási előnye.
05.15
Nem tudunk elég részletet, konkrétumot. Se az együttlakás hátteréről, se arról, hogy mi a rendbentartás az anyós szerint.
Miert kell halomra szulni ennyi gyereket?
Szulj a sajat hazadba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!