Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Télleg én vagyok a rossz anya...

Télleg én vagyok a rossz anya vagy csak anyós akarja elhitetni velem és mindenkivel?

Figyelt kérdés
Lassan 5éve hogy eggyütt lakunk az anyósomékkal, egészen addig nem is volt semmi gond amíg terhes nem lettem a 4.babával. onnantol kezdve kijelentette h szülés után ő marad itthon a babával, és örüljek h egx kis időd kapok mert amúgy se tudom rendben tartani a házat meg a többi gyereket. Mindenre azt mondja hogy én nem vagyok képes megcsinálni. Annyit mond kirakat anya vagyok. Pedig ő anno otthagyta a sajátjait. Már a férjemet is sikerült ez által ellenem hangolnia. Segítsetek télleg én vagyok a rossz??
2017. jan. 8. 08:00
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
33%
20-as Örülök nektek, akkor én ismerek kevés embert. De tuti nem vagy vallásos, tényleg nem segít valaki minden másnap, bizti nem 3-szorosa a bevételetek az átlagnak? Nem is gonoszkodásból kérdezem, inkább kíváncsiságból.
2017. jan. 8. 10:26
 22/37 anonim ***** válasza:
45%

"Örülök nektek, akkor én ismerek kevés embert."

Tényleg te ismersz kevés embert. 4 nagycsaládos ember van a baráti körömben (én is az vagyok, de "csak" 3 gyerekkel), egyikőjüknek sincs milliós bevétele, bár kétségtelen, hogy a közepesnél magasabb a jövedelmük. Valamennyien értelmiségiek, és csak egy van köztük, aki vallásos, neki speciel 8 gyereke van.:-) Kettőnél van, ill. volt nagymama segítségül.

Ez a kérdés viszont biztos, hogy kamu, megint a 14 éves lány szórakozik. Elképzelhetetlen, hogy valaki elhagyja a gyerekeit, aztán befogadja a házába az egyiket családostul.

2017. jan. 8. 10:40
 23/37 anonim ***** válasza:
61%

OFF

21. A bio-oko-waldorf nem a vallasossaggal egyenerteku, a te kategorizaciodban sokkal inkabb az atlagnal lenyegesen jobb fizetessel, anyagi háttérrel rendelkező sokgyerekesek csoportjan belul egy alcsopi

2017. jan. 8. 10:41
 24/37 anonim ***** válasza:
88%

Szóval akkor nálatok karácsonyra babát szokás adni otthonra, értem én, világos.

Ez amúgy több dologtól is függ.. hány évesek vagytok (pároddal, nem összesen, külön-külön)

2017. jan. 8. 10:41
 25/37 anonim ***** válasza:

22.

Az elet fantáziadús, minden lehetséges. Ez sem elkepzelhetetlen, csak ritka.

Vki linkelne nekem ettol a biz. 14 eves lanytol? Sokan hivatkoznak ra, de en neg sosem futotram bele

2017. jan. 8. 10:44
 26/37 anonim ***** válasza:
95%
Anyos zavar dolgozni, hogy ne legyen idotok, meg kedvetek az 5-ik babahoz, na meg penzt is hozol a hazhoz. Talan egyszer meg sajat lakasra is megkeresed a peznt.
2017. jan. 8. 10:56
 27/37 anonim ***** válasza:
87%
16-os. Azért elég kevés! Legtöbb 4.5 8 gyereket bevállaló a semmire szüli,felelőtlenül! Nézd csak meg akár az fb-t,mennyien kuncsorognak ruháért,élelemért és azok általában nem 1-2 gyermekesek!Felelőtlenek,azt hiszik ha szűl még egyet,megoldódik a helyzetük,mert több családit,segélyt kapnak! Hát nagy l@f@@zt,ha normálisan neveli,az még kevés is rá! Nem a segélyekre,juttatásokra kell alapozni a jövőt! Kérdező is úgy őszintén,mire vállal be egy 4.babát? Mire? A semmire,az anyós nyakára! Nem is csoda,hogy kiakadt! Jogosan,mert gondolom látja,napról-napra élnek és lehet valóban nem tudja normálisan ellátni,még a meglévő gyermekeket sem! Saját lakásába szüljön,ne más nyakára!
2017. jan. 8. 11:11
 28/37 anonim ***** válasza:
14%

fejezzétek be már ezt a rohadt anyósnyakázást!

Kórusban ezt az ócska frázist - minek írjátok?

Mintha olyan könnyű lenne ma külön lakást venni - vagy olyan könnyű lenne ma uzsorás lakáskiadók nyakába dönteni a pénzt!

Együtt laknak - ennyit tudtok- és semmi nem indokolja, hogy az anyós szidja mint anyát. A fiát is szidja mint apát? Gyanús hogy egy elmebeteg hárpia anyósról van szó.

2017. jan. 8. 12:15
 29/37 anonim ***** válasza:
97%

"Mintha olyan könnyű lenne ma külön lakást venni."

Nem könnyű. Igaz.

De szerinted tényleg rendben van négy gyereket szülni az anyós lakásába? És meglepődni, ha attól kiborul?

2017. jan. 8. 12:23
 30/37 anonim ***** válasza:
97%

Nem tudom, kérdező, hogy tényleg rossz vagy, vagy nem. Nem ismerlek. De hogy felelőtlen vagy, az valahogy lejön a történetből.

Megértem én, hogy nektek négy gyerek kell, vagy öt, vagy ki tudja mennyi... illetve, nem értem, de elfogadom, hogy van ilyen.

Azt már nem, hogy miért nem először arra fordítjátok az energiáitokat, hogy saját, külön otthonotokba valósítsátok meg a nagycsaládos elképzeléseiteket.

Miért az szülők otthonában teszitek ezt?

2017. jan. 8. 12:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!