Télleg én vagyok a rossz anya vagy csak anyós akarja elhitetni velem és mindenkivel?
"Örülök nektek, akkor én ismerek kevés embert."
Tényleg te ismersz kevés embert. 4 nagycsaládos ember van a baráti körömben (én is az vagyok, de "csak" 3 gyerekkel), egyikőjüknek sincs milliós bevétele, bár kétségtelen, hogy a közepesnél magasabb a jövedelmük. Valamennyien értelmiségiek, és csak egy van köztük, aki vallásos, neki speciel 8 gyereke van.:-) Kettőnél van, ill. volt nagymama segítségül.
Ez a kérdés viszont biztos, hogy kamu, megint a 14 éves lány szórakozik. Elképzelhetetlen, hogy valaki elhagyja a gyerekeit, aztán befogadja a házába az egyiket családostul.
OFF
21. A bio-oko-waldorf nem a vallasossaggal egyenerteku, a te kategorizaciodban sokkal inkabb az atlagnal lenyegesen jobb fizetessel, anyagi háttérrel rendelkező sokgyerekesek csoportjan belul egy alcsopi
Szóval akkor nálatok karácsonyra babát szokás adni otthonra, értem én, világos.
Ez amúgy több dologtól is függ.. hány évesek vagytok (pároddal, nem összesen, külön-külön)
22.
Az elet fantáziadús, minden lehetséges. Ez sem elkepzelhetetlen, csak ritka.
Vki linkelne nekem ettol a biz. 14 eves lanytol? Sokan hivatkoznak ra, de en neg sosem futotram bele
fejezzétek be már ezt a rohadt anyósnyakázást!
Kórusban ezt az ócska frázist - minek írjátok?
Mintha olyan könnyű lenne ma külön lakást venni - vagy olyan könnyű lenne ma uzsorás lakáskiadók nyakába dönteni a pénzt!
Együtt laknak - ennyit tudtok- és semmi nem indokolja, hogy az anyós szidja mint anyát. A fiát is szidja mint apát? Gyanús hogy egy elmebeteg hárpia anyósról van szó.
"Mintha olyan könnyű lenne ma külön lakást venni."
Nem könnyű. Igaz.
De szerinted tényleg rendben van négy gyereket szülni az anyós lakásába? És meglepődni, ha attól kiborul?
Nem tudom, kérdező, hogy tényleg rossz vagy, vagy nem. Nem ismerlek. De hogy felelőtlen vagy, az valahogy lejön a történetből.
Megértem én, hogy nektek négy gyerek kell, vagy öt, vagy ki tudja mennyi... illetve, nem értem, de elfogadom, hogy van ilyen.
Azt már nem, hogy miért nem először arra fordítjátok az energiáitokat, hogy saját, külön otthonotokba valósítsátok meg a nagycsaládos elképzeléseiteket.
Miért az szülők otthonában teszitek ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!