Télleg én vagyok a rossz anya vagy csak anyós akarja elhitetni velem és mindenkivel?
Figyelt kérdés
Lassan 5éve hogy eggyütt lakunk az anyósomékkal, egészen addig nem is volt semmi gond amíg terhes nem lettem a 4.babával. onnantol kezdve kijelentette h szülés után ő marad itthon a babával, és örüljek h egx kis időd kapok mert amúgy se tudom rendben tartani a házat meg a többi gyereket. Mindenre azt mondja hogy én nem vagyok képes megcsinálni. Annyit mond kirakat anya vagyok. Pedig ő anno otthagyta a sajátjait. Már a férjemet is sikerült ez által ellenem hangolnia. Segítsetek télleg én vagyok a rossz??2017. jan. 8. 08:00
11/37 anonim válasza:
Tényleg. De ha ez megnyugtat, a férjed se lehet jobb apa, ha csak dugni tud, felelősen gondolkodni viszont ő sem.
13/37 anonim válasza:
Látatlanban is az anyósnak van igaza. Örülj , hogy ott lakhattok egyáltalán és nem vág ki az utcára. Biztos elege lett, hogy a semmire szülöd a sok poronyot. Gondolom ő foglalkozik velük.
14/37 anonim válasza:
Négy gyereket az szokott vállalni, akik nagyon kőgazdagok (milliós bevétel havonta), nagyon vallásosak, vagy nagyon felelőtlen purgyépotyogtatók. Te az utóbbinak tűnsz. Még a nagyon vallásosok is általában túlhasználják a családjukat, sokat kérnek tőlük időben, pénzben, de ők szépen szoktak élni azért, ügyesen nevelt gyerekekkel. Szóval még ebben az esetben is lehet anyósodnak kifogása, hogy ő ezt nem bírja. De ha igazi nem törődöm alak vagy, akinek a gyerekeit az neveli, aki éppen arra jár, akkor nézz magadba és szervezd újra az életed.
15/37 anonim válasza:
Ez ám a felelőtlenség! Minden nőt el kellene kötni 3.baba után! Nem lenne ennyi nélkülöző,éhes gyermek az országban!
Egyébként nem szólhat bele anyós,hogy ő marad otthon,te meg úsgyi dolgozni,még akkor sem,ha nála laktok! Költözzetek el,akár albérletbe is és több gyereket ne vállalj be a semmire!
16/37 anonim válasza:
Azért ne essünk már túlzásokba. Nem kell kőkazdagnak lenni 4 gyerekhez. És mi az, hogy minden nőt el kellene kötni 3 gyerek után ? Azért vannak normális kivételek.
17/37 anonim válasza:
Én csak ezt a három típust ismerem, nem egyszerre gondoltam a feltételeket. A nagyon vallásosak (más értékrendben hívők) tudatosan mondanak le egy csomó dologról maguk és a gyerekek részéről a nagy család kedvéért. Ez teljesen elfogadható, de ott is gyakran kifogásolható mennyiségű segítséget várnak el másoktól. Te ismersz közepes bevételű, de nem valamilyen eszmerendszerben erősen hívő nagycsaládot? Aki nem felelőtlen, olyat?
18/37 anonim válasza:
Mi van? Ebbol nagyon sok minden nem derul ki. Miert laktok anyosodnal? Miert szulsz egy negyedik gyereket a nyakara ahelyett hogy eltakarodnal dolgozni es tisztessegesen felnevelned azt a harmat? Te nem kirakat anya vagy te egesz egyszeruen hulye vagy es ingyen elo..
19/37 anonim válasza:
Bocs a vallásos kategória magába foglalja a nagyon elszállt bio-őko-waldorf anyukákat is.
20/37 anonim válasza:
"Te ismersz közepes bevételű, de nem valamilyen eszmerendszerben erősen hívő nagycsaládot? Aki nem felelőtlen, olyat ?"
Ismerek és nemcsak egyet. A miénk is olyan és a legtöbb rokoné. Elég szánalmas ezért lepontozni valakit, mert szereti a gyerekeket éd ki tudja gazdálkodni a felnevelésüket élősködés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!