Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Azokat a párokat kérdezném...

Azokat a párokat kérdezném (ahol esetleg kisgyerek is van), hogy akik anyóssal laknak, milyen az együttélés? Házimunka, főzés beosztása hogy van? Alapvető dolgok bevásárlása hogy zajlik nálatok? Anyóssal vannak viták stb?

Figyelt kérdés
Van esetleg olyan dolog,ami pl. nem tetszik,és változtanál is rajta? Pl. a férjem kap Erzsébet utalványt,nem havonta kapja,hanam félévente megkapja az addigi elmaradt utalványokat.Ő azt odaadja az anyjának,és ő veszi meg belőle a kajákat,amiket gondol.Én(a meny) még véletlenül se tudok ott lenni-mert dolgozom....Igy olxan erzesem van,mintha csak azt ehetnénk,amit anyós gondol,pl. mindig csak párizsit vesz,semmi pulkamellaonka ilyesmi...unalmas kaja így...Már szon gondolokozom,hogy jó lenne szova tenni a páromnak,h mi lenne,ha nem adná le az anyjának az összes kajajegyet,osszuk meg ketté,igy kicsit én is önállóskodnék már.6 éve élek anyósnál...
2017. jan. 2. 11:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%

Mi két éve élünk nála, mert özvegy és egyedül élt egy 3 emeletes házban. Így hárman könnyebben tudjuk fizetni a házat. Mi pár éven belül talpraálunk, majd veszünk saját házat és addigra ő is talál magának valami kisebbet.

Az alsó szint az ővé, a felső meg a miénk. Saját magunk vásárolunk be, saját magunk főzünk, mindenki mos magára. Saját konyhánk, fürdőszobánk van szóval soha sem kell egymásra várni. Kertben meg mindenki kiveszi a maga részét.

Ha teljes mértékben függnék tőle, soha sem vállaltam volna. Inkább mentem volna egy kis albérletbe nyomorogni.

2017. jan. 2. 13:14
 12/24 anonim ***** válasza:
80%
A párodnak két élettársa van, aki gondoskodik róla (az anyja) meg a szexpartnere (te). Én eleve ilyen helyzetbe gyereket se csináltam volna. Igenis állj a sarkadra. Itt amúgy az alapvető probléma azzal van, hogy hagyod magad és a férjed az anyád pártját fogja.
2017. jan. 2. 13:16
 13/24 anonim ***** válasza:
34%
akkor el kell szépen költözni ha nem tetszik. hat éve ott dekkoltok? gratula
2017. jan. 2. 14:36
 14/24 anonim ***** válasza:
86%

Azt nem értem, hogy ha dolgozol, van fizetésed, miért nem ballagsz el a lidl-be, és veszel magadnak sonkát? Adnak azt pénzért is, nem csak utalványra.

De ennyire tényleg nem lehetsz gyáva, hogy nem mersz ilyesmit megbeszélni a saját férjeddel.

Nem úgy tűnik, hogy a helyzet változni fog, szóval vagy te változtatsz, vagy ez van. Szedd össze magad.

2017. jan. 2. 15:09
 15/24 anonim ***** válasza:
85%
Erzsébet utalványon kívül pénzt is adtok anyósnak a kajába? Mert bár nem tudom mennyi azaz utalvány amit fél évente odaadtok neki, de kétlem hogy fedezné a ti mindennapos kajátokat ha csak azt adjátok neki, akkor neki még a nyugdíjából (vagy fizetéséből) ki kell pótolnia hogy legyen mit ennetek, és igen lehet csak parízerre futja hogy kijöjjön hónap végére... Ne mond hogy hétvégén sincs időd elugrani vásárolni hogy megvedd magatoknak amit szeretnél. Ezt nem hiszem el.
2017. jan. 2. 20:32
 16/24 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!Persze hogy adunk neki plusz pénzt!

De szerintem épp itt lenne az ideje,hogy ne ő vásárolja le a kajajegyet,amit mi(jobban mondva a párom akaratossága ez,hogy odaadja az anyjának), odaadunk neki,gondolj bele,ha nem fogunk tudni elkoltozni anyostol-de a parom nem is akar innen elmenni,akkor akar még 15-20 evig is az anyja vasarol majd harmunkra??

2017. jan. 2. 21:13
 17/24 A kérdező kommentje:
Meg anyosom mindenbol a legolcsobb termékeket veszi,a legsilanyabbakat,meg akkor is a 120 Ft-os tejet veszi meg,ha a mit tudom én,Tolle tej le van arazva 150 Ft-ra
2017. jan. 2. 21:14
 18/24 A kérdező kommentje:

Na mindegy,csak egyszer legyen olyan munkahelyem,ahol Etkezisei utalvanyt kapok,engem.bizros nem.vesz ra a paom,higy meg azt is odaadjuk az anyjanak

Ennyi "onallosag,döntes" mar csak jár nekem is 7 éves kapcsolat után

2017. jan. 2. 21:16
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

de ti nem vagytok önállóak, anyucival laktok.

miért nem mentek el???

2017. jan. 2. 22:30
 20/24 anonim ***** válasza:
90%
Mire megy el a fizetésed? Hogy van nálatok beosztva a pénz?
2017. jan. 2. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!