A páromat zavarja, hogy magáznia "kell" a szüleimet. Hogy lehetne a problémát kezelni?
A párommal 3 éve vagyunk együtt, idén együtt Szilvesztereztünk a szüleimmel, de egyébként gyakran megyünk egy napos kirándulásokra is együtt. Idén nyáron például egy hetes kirándulásra tervezünk menni közösen.
A párom ma említette, hogy neki ez a magázódás mennyire nehezére esik, (21éves, szüleim 44 és 46) mivel furának érzi, hogy úgymond együtt "rúgtunk be", együtt activityzünk, együtt kirándultunk, és a szüleim is nagyon fiatalosak, mivel aki nem ismeri őket nem tippelné többnek őket 38-nál. Ráadásul majdnem egykorúak a barátom testvérével és annak férjével. Ők egyébként tegezik a páromat, ahogy engemet is az ő szülei. Akiket én szintén magázok, de ők 60 felett vannak, kényelmetlenül is érezném magam ha tegeznem kellene őket.
Hagyni kellene, hogy ha majd eszükbe jut, megkérjék a páromat, hogy tegeződjenek (pont nem azok a fajták akik ezzel foglalkoznak, és eszükbe jutna felkínálni a tegeződést).
Kérjem meg őket, hogy na azért már jó lenne ha szólnátok neki, mert kezd ciki lenni, főleg, ha ilyen szorosabb a kapcsolat.
Esetleg a páromnak kellene szólnia, hogy őt ez zavarja? Vagy véletlenül tegezze le őket, majd kérjen érte elnézést, mert "nehéz ilyen fiatalos embereket magáznia"?
Volt/van valaki esetleg hasonló helyzetben? Köszönöm a válaszokat!
21/N
Csodálkoztam, hogy a 17. számú válaszomban felsorolt kérdéseimre miért nem kapok választ már 6 napja. (A 19-est is én írtam, a többit nem.) Privát üzenetben akartam tisztázni ezt a kérdezővel, erre ezt a választ kaptam:
"Sajnos a felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani (nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!"
Ezek szerint teljesen feleslegesen fárasztjuk itt magunkat a válaszolgatással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!