Szerintetek milyen az hogy anyósom az összes gyerekének ingyen, nekünk meg pénzért adja a diót?
Figyelt kérdés
Nagyon rosszul esett hogy nyamvadt 1000ft gazdagította meg, mi nem lettünk szegényebbek gondolom ő sem lett gazdagabb de képes ilyen megkülönböztetésre?
Páromnak sem akarom mondani így belül fortyogok de nehezemre esik túl lépni rajta
2016. dec. 21. 16:21
11/15 anonim válasza:
Addig örülj amíg csak egy ezresedbe kerül, majd ha már nem lesz az anyós mehetsz a piacra ahol kilója 2600.
12/15 anonim válasza:
a piacon nemigen van 3000 alatt. erős tulzás ezen a dolgon fortyogni. kb 2 perc alatt tul kellett volna rajta lépni.
13/15 anonim válasza:
Pedig a pároddal kéne megbeszélned, hogy ő mit gondol erről.
Nekem csak négy gyerekem van, de nem tudok elképzelni megkülönböztetést köztük, szóval nem gondolom, hogy pitiáner probléma. Nem is nagyon értem, hogy adnék bármelyik gyerekemnek bármit, pénzért? Egyikünk se milliárdos.
14/15 anonim válasza:
Itt most nem a dió árán van a lényeg, de ha nekem lennének gyerekeim, akkor ha a 3 nak ingyen adom akkor a negyediknek is ingyen adom a diót, sőt eszembe se jutna pénzt kérni hiszen a gyerekeim.
15/15 anonim válasza:
Ebből ne csinàlj gondod, csak gerjeszted a balhét. Örülj, hogy ilyen olcsón hozzàjutottàl a dióhoz, nézd így. Szüleimnek sok diója van, adnak le felvàsàrlónak, de azt is 1600-ért veszi àt, piacon meg 2600-nàl kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!