Ezt én gondolom rosszul?
Figyelt kérdés
2 hónapja a barátnőmékhez költöztem, munkanélküli vagyok, de mindennap nézem az álláshirdetéseket. Az ő szülei egésznap otthon vannak még régebbről maradt eszeveszett sok pénzük. Mivel egésznap ráérünk a nőmmel mindenben segítünk, állatok ellátása, gondozása, takarítás, ház körüli munkák, bevásárlás, meg ami csak létezik. Folyamatosan azt lessük mit kéne csinalni. Igazából a tököm kivan az egésszel... én panelból jövök, lósz#$t se kellett csinálni! Na most ennek ellenére, az az egy van, hogy kb. 10kor kelünk azok meg 6kor toporzékolnak, aztan lemegyünk 10kor és az orrunk alá vágják, hogy meddig alszunk. Bánatos f#$zom#t! Nem tudom meddig bírom ezt még. Mire jó ez nekik, hogy ezzel cseszegetnek, hogy aludni mertünk sokáig, mert utána ugyis csak egésznap azt lessük, hogy hogyan nyaljuk ki a s.gg.ket?2016. dec. 18. 08:23
11/30 anonim válasza:
Elhallgassál, te kis ingyenélő here!
12/30 anonim válasza:
Hát ez marha jó. két hónapja élősködsz rajtuk, és még neked áll feljebb mert szólnak hogy nem kéne a fél napot végigfetrengeni?
"még régebbről maradt eszeveszett sok pénzük"
Igen, NEKIK maradt , és nyilván nem arra szánták hogy a lányuk fasziját eltartsák belőle mert annak büdös a munka. Hatkor toporzékolnak... nehogy már ők alkalmazkodjanak egy betolakodóhoz....
13/30 anonim válasza:
Kérdésedre válaszolva, igen Te gondolod rosszul.
Az ő házuk ezért az ő szabályaik szerint kell élned. A pénzükhöz meg semmi közöd, még akkor sem ha Te vagy lányuk "bikája".
14/30 anonim válasza:
Dolgozz vagy takarodj. Parazita. Egy szavad se lehet.
15/30 anonim válasza:
Inkább örülnél, hogy adtak ingyen szállást.
16/30 anonim válasza:
Az én párom is panelból való, de amikor szünetkor ide jön hozzánk, sosincs az, hogy ilyen dolgok miatt zsörtölődik, szívesen segít a ház körül, ha úgy van megetetjük közösen a csirkéket vagy füvet nyírunk. Ezt úgy csinálja, hogy ő kérdezi meg, hogy segíthet e, a szüleim nem kérik szinte sose, az eszébe se jutna, hogy úgy viselkedjen, mint te. Szóval szégyelld magad!
17/30 anonim válasza:
Szerintem meg orulnenek is, ha elhuznal a banatos fäszba onnan. Tudod ki akarna egy ingyenelo, eloskodo, semmirekello panelprolit kerulgetni...
18/30 anonim válasza:
Legszívesebben megmutatnám ezt a tömény gyűlölködést a lány szüleinek. Egy ingyenélő vagy, és még pofátlan is. Szóval igen, te gondolod rosszul.
19/30 anonim válasza:
Az a baj, hogy két különböző világ van egymás mellett. Én is panelból jöttem vidékre 28 évesen. Mire átszokik az ember, az sokáig eltarthat. A szülőknek ez a természetes, ebbe nőttek fel, ezért nem értik. A kérdező nem ingyenélő, azt írta, hogy mindig lesik, hogy mit lehet csinálni, meg az állásokat is nézegeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!