Ti átmennétek anyósékhoz karácsonykor? Elfogadnátok ezt békülési szándéknak, vagy ragaszkodnátok a bocsánatkéréshez?
Anyósomék a kezdetektől nem szerettek. Azt mondták, hogy csak a fiuk pénzére megyek.
Amióta összeköltöztünk, azaz 5 éve nem találkoztam velük. A fiukkal beszéltek néha telefonon, de mivel nem volt hajlandó hinni nekik és elhagyni, így csak veszekedtek.
Év elején a férjemnek balesete volt. Azóta nem dolgozott. Kemény időszak volt, főleg lelkileg és fizikailag. Úgy tűnik anyósomék megértették, hogy nem a pénzét szeretem.
Idén először meghívtak minket karácsonyra. Nem kértek bocsánatot, nem ismerték el hogy hiba volt lek..vázniuk.
Ti mit tennétek?
Igen. Mivel most először hívtak meg, ez a gesztusuk valószínűleg bocsánatkérésként értelmezhető.
Én átmennék, udvariasan viselkednék.
Ismerős sztori. Ha nem tudnám, hogy "anyósomnak" csak egy fia van, azt hinnèm egy családban vagyunk.
Elmondom ên mit tettem, hátha hasznos lesz.
Ugyanezen átmentem, ugyanúgy lek..váztak ès azt terjesztették, hogy csak a pénzére megyek, ami csak azért is volt nevetsèges, mert párom költözött hozzám. Én 3x adtam esèlyt a dolgoknak a "családi" béke érdekében. Pont karácsonykor mentünk. Nagyon kínosan éreztem magam, se bocsánatkérés se semmi. Próbáltam előtte "anyóssal" megbeszèlni a dolgokat, azt hittem sikerült. Másnap én voltam megint a legnagyobb k...va a világon. Akkor elgurult a gyógyszerem és 4 évnyi elfojtott hallgatást és dühöt zúdítottam "anyósra". A párom úgyszintèn. Azóta nem beszèlünk velük. Ennek 5 éve.
Akkor tanultam meg, hogy az emberek nem változnak, max annyi törtènik, hogy a szemedbe mosolyognak, a hátad mögött meg....
Viszont azóta nyugtunk van, nincsenek idegen sms-ek arról, hogy "jó volt a tegnap éjszaka veled" stb. Számot cserèltünk, új életet kezdtünk. Anyós meg eltűnt a süllyesztőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!