Ha ilyen rosszul indul a kapcsolat az anyósjelölttel, azért még változhat a viszonyunk?
7 leginkább te tabolod itt mindenkinek az idejét, játszod itt az ugazságosztot, pedig senki nincs rászorulva, de a kérdésre persze nem válaszolsz véletlen se.
Számomra nem elfogadható és nem is jó stratégia beleszólni a felnőtt gyerekünk párválasztási döntéseibe, leginkább azért, mert kívülről nem lehet belelátni egy párkapcsolatba, nem lehet tudni mi tartja össze őket és meddig. Nem garancia az se ha van közös érdeklödés, de annak a hiánya sem. Ha beleszól a szülő a saját gyerekét és a oárját is megbántja, később szinte helyrehozhatatlan lesz a kapcsolat. Az én anyósom 5 évig harcolt a kapcsolatunk ellen, legtöbbször a hátam mögött, de nagyon rossz színésznő szegénykém, szóval egyértelmű volt mit csinál. Az a hozzáállás, amit a kérdező említ megvolt nálunk is. 13 év után megbocsájtottam azon a szinten, hogy engem ne marjon ez a dolog, a tiszteletet megadom, de jó kapcsolat ebből szerintem soha nem lesz, pedig szeretné az anyós, de én nem tudok benne bizni és nem fogom vele megosztani a dolgaimat, van egy felszínes kapcsolatunk és ennyi. Persze ő szeretne közös nyaralást, meg ilyeneket, hát erről csak az a véleményem, hogy érdemes ember módjára viselkedni a másik emberrel, ha ilyen dolgokat akarsz tőle.
Én írtam neked amiket írtam, te szerencsétlen, hogy rabolod mások idejét, te meg nem tudsz leszakadni az 5-ről, aki hozzád sem szól.Vedd már észre, hogy nincs igazad, de ha nekem nem hiszel, akkor győzzenek már meg téged a sorozatosan 0-ra értékelt válaszaid. De tudod mit?Én sem győzködlek itt tovább, ha az a célod, hogy sorozatosan hülyét csinálj magadból, hát rajta, csak így tovább! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!