Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan jussak el ebből a...

Szniki20 kérdése:

Hogyan jussak el ebből a házból minnél előbb? Az anyósom gyűlöl, megkeseríti az életem!

Figyelt kérdés

Párommal és a közös 3 hónapos babánkal élek a párom szüleinél/vel. Ez egy átjáró ház,állandóan tele van számomra kellemetlen személyekkel,hangos gyerekekkel zajongnak. Utál engem az anyós tönkre teszi a napjaimat. Kötekszik, burkoltan lek*rváz, Engem beszél ki másoknak a telefonba,nem zavarja, hogy hallom...Nem merem kimosni a ruháimat, mert a nappaliba van a szárító és állandóan összefogdosa a cuccaimat például sz*ros kézzel,sz*rral összekeni meg ilyenek.... ez egy pokol. Tegnap például, (tápszert kap a babánk,mert az állandó stressz miatt elapadtam) Kikapta a kezemből a cumisüveget, és üvöltött, h biztos forró és bántani akarom a gyereket, mert én gonosz vagyok. és több ilyesmi eset van.....Jővő héttől elmegyek dolgozni, mert muszáj nekünk pénz kell hogy elmehessünk. Hogy bírjam ki? Mit csináljak? bevagyok ide zárva a baba miatt. Egy otthont szeretnék, ahol a párommal és a gyerekünkel élek nyugodtan, békésen.

Válaszokat köszönöm, előre is!

2016. nov. 30. 13:32
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
21%

Amit leírtál, az egy primitív alakra utal. Amit művel, az kiskorú veszélyeztetése.

Menjetek albérletbe, mert tönkre fogsz menni és a kicsid idegei már most veszélyeztetve vannak, hiszen nem kapja meg az anyatejet, te állandó stresszben élsz.

Ha a férjed nem akar, te és a kicsi akkor is menjetek el onnan, sürgősen.

2016. dec. 1. 13:29
 32/32 anonim ***** válasza:
76%
Kerdezo en megertem, pokoli lehet, de miert vallaltatok babat? Edesanyadnal nem fertek el, anyosod egy harpia, sajat otthonra ha jol ertem nem futja, marpedig jobbara oda vallal az ember.
2016. dec. 4. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!