Hogyan jussak el ebből a házból minnél előbb? Az anyósom gyűlöl, megkeseríti az életem!
Párommal és a közös 3 hónapos babánkal élek a párom szüleinél/vel. Ez egy átjáró ház,állandóan tele van számomra kellemetlen személyekkel,hangos gyerekekkel zajongnak. Utál engem az anyós tönkre teszi a napjaimat. Kötekszik, burkoltan lek*rváz, Engem beszél ki másoknak a telefonba,nem zavarja, hogy hallom...Nem merem kimosni a ruháimat, mert a nappaliba van a szárító és állandóan összefogdosa a cuccaimat például sz*ros kézzel,sz*rral összekeni meg ilyenek.... ez egy pokol. Tegnap például, (tápszert kap a babánk,mert az állandó stressz miatt elapadtam) Kikapta a kezemből a cumisüveget, és üvöltött, h biztos forró és bántani akarom a gyereket, mert én gonosz vagyok. és több ilyesmi eset van.....Jővő héttől elmegyek dolgozni, mert muszáj nekünk pénz kell hogy elmehessünk. Hogy bírjam ki? Mit csináljak? bevagyok ide zárva a baba miatt. Egy otthont szeretnék, ahol a párommal és a gyerekünkel élek nyugodtan, békésen.
Válaszokat köszönöm, előre is!
Amit leírtál, az egy primitív alakra utal. Amit művel, az kiskorú veszélyeztetése.
Menjetek albérletbe, mert tönkre fogsz menni és a kicsid idegei már most veszélyeztetve vannak, hiszen nem kapja meg az anyatejet, te állandó stresszben élsz.
Ha a férjed nem akar, te és a kicsi akkor is menjetek el onnan, sürgősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!