Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan jussak el ebből a...

Szniki20 kérdése:

Hogyan jussak el ebből a házból minnél előbb? Az anyósom gyűlöl, megkeseríti az életem!

Figyelt kérdés

Párommal és a közös 3 hónapos babánkal élek a párom szüleinél/vel. Ez egy átjáró ház,állandóan tele van számomra kellemetlen személyekkel,hangos gyerekekkel zajongnak. Utál engem az anyós tönkre teszi a napjaimat. Kötekszik, burkoltan lek*rváz, Engem beszél ki másoknak a telefonba,nem zavarja, hogy hallom...Nem merem kimosni a ruháimat, mert a nappaliba van a szárító és állandóan összefogdosa a cuccaimat például sz*ros kézzel,sz*rral összekeni meg ilyenek.... ez egy pokol. Tegnap például, (tápszert kap a babánk,mert az állandó stressz miatt elapadtam) Kikapta a kezemből a cumisüveget, és üvöltött, h biztos forró és bántani akarom a gyereket, mert én gonosz vagyok. és több ilyesmi eset van.....Jővő héttől elmegyek dolgozni, mert muszáj nekünk pénz kell hogy elmehessünk. Hogy bírjam ki? Mit csináljak? bevagyok ide zárva a baba miatt. Egy otthont szeretnék, ahol a párommal és a gyerekünkel élek nyugodtan, békésen.

Válaszokat köszönöm, előre is!

2016. nov. 30. 13:32
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
85%

jaj! Már megint aljas gonosz anyós meg jóságos ártatlan feleség kérdés.

Nem kötelező anyós házában, gyereket szülni. Senki nem kényszerített téged hogy anyós házában gyereket szüljél. Nem kötelező anyósnál élni. Senki nem kényszerítet téged hogy anyósnál lakjál. Nem értem sok rinyálkodó te hozzád hasonló nőket. Nem tudod elviselni aljas gonosz anyósodat akkor MINEK SZÜLTÉL GYEREKET ANYÓS NYAKÁRA + ANYÓS HÁZÁJÁBAN ÉLSZ!!!!

2016. nov. 30. 16:46
 22/32 anonim ***** válasza:
84%

20-as, nekem is ez tűnt fel leginkább. :)

Más:

Azért talán mégsem lehet olyan szörnyeteg "banya", ha a ház tele van mindig rokonokkal, barátokkal és azok "zajos" gyerekeivel, akiket te szintén nem tudsz elviselni.

Talán itt lenne az ideje egy kis önvizsgálatnak ...

2016. nov. 30. 16:47
 23/32 anonim ***** válasza:
73%

Erre a helyzetre csináltál gyereket?

Fogamzásgátlásról nem hallottál még?

2016. nov. 30. 18:38
 24/32 anonim ***** válasza:
84%
Jah, védekeztetek, aha! :D
2016. nov. 30. 18:40
 25/32 anonim ***** válasza:
94%
Megkérdezhetem, mi a búbánatos kagylóhéjért nem vesztek egy szárítót a saját szobátokba? Miért kell még abból is anyósét hasznàlni?
2016. nov. 30. 19:01
 26/32 anonim ***** válasza:
88%

És a 3 hós babát anyósra bízod aki gyűlöl, és szarral (wtf?!?)keni össze a ruháitokat?

Mifelénk ezt úgy mondják: sorbanàllás lóf@xért...

2016. nov. 30. 20:35
 27/32 anonim ***** válasza:
85%

Hát én biztosan nem hagynám ott a 3 hónapos gyerekemet senkire, de az ilyen hozzáállású anyósomra aztán meg végképp nem.

Opciók:

- menjetek albérletbe. Ha a párod ezt nem támogatja, akkor:

- menj anyukádhoz a babáddal

- próbálj bejutni anyaotthonba a gyerekkel.

2016. nov. 30. 20:47
 28/32 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem nem vagy még 18 éves sem és lányként szültél szinte, ellenkező esetben már rég fogtad volna a sátorfádat és elmentél volna egy olyan anyós mellől, aki sza**al keni össze a ruhádat (amúgy meg ha tényleg ezt csinálja és nem csak kitalálod, akkor az súlyos agyi defektre utal! Vagy barna bőrű vagy, és azért nem szeret anyós - ez esetben is fognám a sátorfámat és mennék az anyámhoz.

De hogy a 3 hónapos gyerekemet SENKIRE nem hagynám gyakorlatilag 4 órán át sem, az holt biztos, tehát ha ilyen megfordul a fejedben, akkor sajnos te is defektes vagy.

2016. nov. 30. 21:19
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
nyilván nem kellett volna odaszülni, de ugye ez kényelmes, meg olcsó. akkor ez van.
2016. dec. 1. 08:57
 30/32 anonim ***** válasza:
39%

Látod-látod kérdező, teljesen felesleges volt töröltetned a hozzászólásomat, hiszen ugyanazokat megkapod másoktól, még vastagabban, ahogy én írtam!

Én például meg sem kérdeztem tőled, hogy miért szültél oda gyereket, illetve miért szexeltél védekezés nélkül?

Pedig ez jogos kérdés, de töröltesd ezeket a válaszolókat is nyugodtan, senki nem lesz öngyilkos!

Hozzáteszem, teljesen feleslegesen intézkedtél, a válaszom nem a publikumnak szólt, hanem neked.

TE elolvastad, ezért a gondolataimat a kérdésedhez nem tudod az agyadból kitörölni, legfeljebb az oldalról.

Sosem értettem azokat a kérdezőket, akik a nekik nem tetsző válaszokat töröltetik, holott az nem tartalmaz sértést, trágárságot.

Ha valamiért neked nem tetszett, az csak azért történt, mert nem az anyósod volt benne ismeretlenül is szapulva, hanem el lett neked mesélve, hogy mi a megoldás a problémádra.

De engem tovább a szöveged nem érdekel (ahogy már a párodat sem!) élj a magad teremtette poklodban belátásod szerint!

2016. dec. 1. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!