Hogyan jussak el ebből a házból minnél előbb? Az
anyósom gyűlöl, megkeseríti az életem!
Figyelt kérdés
Párommal és a közös 3 hónapos babánkal élek a párom szüleinél/vel. Ez egy átjáró ház,állandóan tele van számomra kellemetlen személyekkel,hangos gyerekekkel zajongnak. Utál engem az anyós tönkre teszi a napjaimat. Kötekszik, burkoltan lek*rváz, Engem beszél ki másoknak a telefonba,nem zavarja, hogy hallom...Nem merem kimosni a ruháimat, mert a nappaliba van a szárító és állandóan összefogdosa a cuccaimat például sz*ros kézzel,sz*rral összekeni meg ilyenek.... ez egy pokol. Tegnap például, (tápszert kap a babánk,mert az állandó stressz miatt elapadtam) Kikapta a kezemből a cumisüveget, és üvöltött, h biztos forró és bántani akarom a gyereket, mert én gonosz vagyok. és több ilyesmi eset van.....Jővő héttől elmegyek dolgozni, mert muszáj nekünk pénz kell hogy elmehessünk. Hogy bírjam ki? Mit csináljak? bevagyok ide zárva a baba miatt. Egy otthont szeretnék, ahol a párommal és a gyerekünkel élek nyugodtan, békésen.
Hát én már csak a gyerek érdekeit nézném, meghúznám magam és maradnék amíg nem lesz a kicsi legalább 2 éves. Biztos hogy nem bíznám rá anyósomra, pedig nekem azért egy fokkal jobb jutott, igaz nem is lakunk együtt. Őszintén szólva a férjemen kívül senkire rá nem bíztam volna a gyereket 2 éves koráig. Hacsak nincs éppen pici gyerekük, már rég nem emlékeznek olyan alap dolgokra, hogy ilyen pici gyereknek nem adunk keménycukorkát szopogatni (egyetlen egyszer is elég ha a légcsövébe megy), meg nem ba...szuk oda az ágy közepére 3 hónaposan, merthogy úgyse tud még megfordulni (mert nincs kedvem röngensugárzásnak kitenni ha leesne az ágyról), és nem adunk virágocskát a kezébe úgy, hogy közben észre se vesszük hogy becsócsálta az egészet, mert esetleg mérgező növénnyel van dolgunk és nem hagyjuk szanaszét a gyógyszereinket a lakásban és a táskánkat nem hajigáljuk a földre, amiből a kíváncsi totyogó szépen bekajálja nem csak a nyugtatónkat, de a töltött ciginket is megkóstolja, stb...Ha elmondanám, hányszor kaptam infarktust attól, amit felnőtt emberek műveltek a gyerekemmel puszta jóindulatból, úgy hogy némelyik már nem elsőre volt nagymama, de legalábbis több gyereket felneveltek életükben. No szóval, én nem bíznám rá ilyen piciként senki másra.
2016. nov. 30. 14:17
13/32 anonim válasza:
tök jó hogy nem volt szíved abortuszra, de azért a gyereket egy ilyen banyának kitennéd. az eszem megáll az ilyen ostoba emberektől. Először is én inkább nyomorgnék a gyerekkel egy szobában anyámnál(és közben a munkával félretennék) minthogy egy depressziós nő legyen belőlem a gyerekem előtt. Egy szobában békességben jobb élni mint egy nagy házban lelkiterrorban. Másodszor akkor se hagynám erre a beteg állatra a gyerekem ha muszáj lenne, akkor inkább mégha távoli de akkor is bölcsibe raknám a kicsit. és legközelebb az életkére hivatkozva csak akkor tarts meg egy babát ha anyagilag is készen állsz(na meg agyilag is, mert hogy egy kamasz szintjén vagy az is tuti) eszem megáll milyen buta embereknek lehet gyerekük, ennél még az anyaotthon is jobb...
2016. nov. 30. 14:37
14/32 anonim válasza:
Szerintem egyedül én értlek meg, ha akarsz írj rám privát. Nekem tíz rohadt év ment el egy ugyanilyen anyósra.
De kibírtam! Most már saját házban lakunk, és tök rendben van minden. De tudom milyen helyzetben vagy, hidd el. Tűrtem én is eleget.
2016. nov. 30. 15:09
15/32 anonim válasza:
Hát kérdező... Én fognám a batyum meg a babám, és cuccolnék anyámhoz. Eszembe se jutna 3 hós mellől dolgozni menni, és anyósra (vagy bárkire) bízni napi rendszerességgel. Pedig nekem cuki anyósom/anyám van, de még így se. A párod meg elmehet a búsba (vagyis maradhat anyucinál), ha ő nem làtja a problémádat, és nem próbál segíteni neked. Beszélt egyszer is az anyjával, hogy miért szid másoknak? Kiàllt már valaha érted bárkivel szemben is?
2016. nov. 30. 15:10
16/32 anonim válasza:
A százezredik kérdés ahol védekezés mellett esnek teherbe.
Gyakorin kb mindenki védekezés mellett esik teherbe. Fura ez.
2016. nov. 30. 15:18
17/32 anonim válasza:
Költözz a babáddal anyukádhoz, de előbb intézd el mindkettőtök lakcímkártyáját - állandó lakcímetek anyukádé legyen. 3 hónap múlva add bölcsibe, és úgy tudsz majd dolgozni. Soha nem bíznám olyan emberre a gyerekem, aki így gyűlöl. A párod meg megoldja hogy együtt lakhassatok, ha szeret. Semmi esetre se költözz vissza a szüleihez.
2016. nov. 30. 15:55
18/32 anonim válasza:
Nézd a gyerek érdekeit,költözz anyudhoz. A baba felveszi a te hangulatodat stb érzi ha bajod van csak szenvedsz te is ö is. Én nem tudnám másra rábizni az olyan pici gyerekemet nemhogy egy olyan anyósra akinek ennyi az intelligencia szintje mint a tiédnek. Kb a majmok dobáltak kakát egymásra.
2016. nov. 30. 15:57
19/32 anonim válasza:
Nem volt szived elvetetni, de most volna szived anyósra bízni, aki szaros kézzel keni össze szándékosan a ruháitokat? Már nem azért, de ha csak a te ruháidat keni össze, a baba akkor is érintkezik veled, a ruháiddal, simán elkaphatna olyan fertőzést, még csak 3 hónapos...istenem...
Szépen hangzik ez a "nem volt szivem elvetetni" de amiket leírtál, ilyet még filmben sem láttam, szerintem nem normális ilyen környezetben gyereket nevelni, meg a semmire szülni, bocs, az én véleményem, de nagy felelőtlenség volt mégis bevállalni.
2016. nov. 30. 16:12
20/32 anonim válasza:
A ruháidhoz nem nyúlhat "sz@ros" kézzel, de a gyerekedet fogdoshatja, etetheti?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!