Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek milyen egy normáli...

Szerintetek milyen egy normális viszony leendo após és a menye koszott?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mivel az egyik ismerosom úgy viszonyul a leendo menyéhez mindha már az lenne, normális kozottuk a mindennapi puszi, testi érintések, olelések, úgy beszél róla mind ha maga a tokély lenne.

2016. nov. 13. 21:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
7%

érdekes ötlet a pszichológiát általánosításnak nevezni.

csak egy embert mutass aki ismerkedés elején nem egy jobbik szebbik hamis oldalát mutatja.

2016. nov. 14. 02:24
 12/20 anonim ***** válasza:
92%
Nem egy nyelvet beszelunk. Jo ejszakat!
2016. nov. 14. 03:26
 13/20 anonim ***** válasza:
8%
csak rajtad múlt hogy ahhoz szólsz e hozzá ha hozzám szólsz amit írtam, vagy máshoz.
2016. nov. 14. 08:41
 14/20 anonim ***** válasza:
79%
Én nagyon kedvelem, együtt főzünk s jól elbeszélgetünk aranyos és kedves ember csak magányos.:(
2016. nov. 16. 08:37
 15/20 anonim ***** válasza:
58%
Mi is jól kijövünk anyósommal. Három fia van,a legidősebb a férjem. És még szomszédok is vagyunk. Ha kell,segítünk egymásnak(befőzés),de bem mászunk egymás nyakára. Szeretem őt,mert jó ember, és mert életet adott a szerelmemnek. Soha nem szólunk bele egymás dolgaiba,de megbeszéljük azokat. Ha kérdezem,elmondja a véleményét. De,nem orrol meg,ha másképp cselekszünk,és nem mondja,hogy bezzeg én megmondtam. Egyébként akármilyen az anyós tisztelni kell! Ha emellett szereted is,az főnyeremény.
2016. nov. 17. 12:43
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
cseréljünk. adok érte egy hárpiát, had tiszteld
2016. nov. 17. 13:44
 17/20 anonim ***** válasza:
58%
😀 Második férjemet "fogyasztom". Az első anyósom egy hárpia volt. De nem bántottam annak ellenére, hogy ő engem igen. Utáltam. De elviseltem.
2016. nov. 17. 15:20
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
az te vagy. én verem.
2016. nov. 17. 15:31
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
😁 Nem mondom,hogy nem tudtam volna a fejét lerúgni a testéről,vagy gerincen rúgnu-ja,bocsi,az nincs neki. De nem akartam a volt férjemet két tűz közé szorítani. Inkább elváltam tőle.
2016. nov. 17. 18:15
 20/20 anonim ***** válasza:
18%

jaj nem igy kell.

elöször is: nem fontos hogy tudja ki verte meg.

ugyse javul meg. az elégtétel számit.

tehát.

éjszaka mikor alszik lefújod lidokainnal. és jó alaposan elvered pálcával. a lidokain miatt nem ébred fel.

te megnyugszol, hogy elverted és a bosszú s megvan, mert neki viszont másnap fáj minden mozdulatra minden porcikája, de te csak ártatlan arccal nézed ahogy nyögve vánszorog.

2016. nov. 17. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!