Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Apróság, de rosszra utal?...

Apróság, de rosszra utal? Jobban akarja majd tudni?

Figyelt kérdés

Még terhes se vagyok, leendő anyósom máris tett egy olyan kijelentést, ami nem igazán tetszett.

Most volt festés a lakásban, de szerinte a baba születése előtt újra festeni, fertőtleníteni kell. Egyébként tudja, hogy a szoba nem lesz használva, és hogy szeretnénk már babát, tehát nem tíz év múlva várjuk. Tehát közöltem, hogy szerintem jó az úgy is, mire ellentmondást nem tűrő hangon rávágta, hogy azt úgy kell.

Tudom, apróság, kis hülyeség, de nekem mégis ijesztő, hogy már most rendelkezik a nem létező gyerek fölött nem furcsa ez?

Páromnak amúgy még mindig próbál parancsolni, és néha érzem rajta, hogy azt hiszi, megteheti vele és velem is. Nem lakunk ott nála.

Mi a véleményetek erről? Felejtsem el? Vagy ez rosszra utal?

24L, párom 29 L

2016. nov. 9. 00:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
82%
10-es vagyok. Az en kedves anyukamrol sem feledkezem meg, o is hasonlo szemelyiseg. Ferjem is sokat nyel, megkuzdunk rendesen az anyaainkkal.
2016. nov. 9. 13:58
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Egyszerű ez, szakítsd meg a kapcsolatodat az anyósoddal. Mint ahogyan ugye megszakítod a kapcsolatodat a saját anyáddal is, mert ugye az a fő cél, hogy ne folyjon senki a családotok életébe.

Ebből a szempontból a te anyád is outsider.

2016. nov. 11. 22:37
 13/13 anonim ***** válasza:
73%

Igen az anyja is outsider, - sok ostoba vénember miért nem képes felfogni, hogy a család az a férj, feleség és a gyerek(ek).

A TI gyereketek, ő már túl van ezen, és nincs két élete, ne engedjétek, hogy beletelepedjen a tiétekébe.

Normális helyzetben két szülő pont elég a gyerekneveléshez - de nyilván én sem zártam el senkitől soha őket.

A festés dolgába meg nehogy már.... a gyerek nem beteg, nem kell neki steril környezet... amúgy is, aha most kifested, gél év múlva megint féléves festés lesz.

Tekintsétek ezt az első lényegi kérdésnek, hogy megtanulja, hol a helye.

2016. nov. 13. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!