Ti elköltöznétek albérletbe, vagy tűrnétek?
az ilyet sosem értem!
Felnőtt emberek vagytok, vállaltatok egy gyerket is.. De miért nem költöztök el külön albérletbe?
Nem tudom elhinni, hogy jó így élni, hogy kerülgetni kell, alkalmazkodni.
Ez az én szememben nem több, csak lustaság, kényelmesség.
Azt írtad: anyósodnál laktok. Férjednek egyből lépnie kellett volna, hogy azonnal költözzetek, ahogy összejöttetek.
Mert igenis élősködés, hogy együtt éltek.
Akkor nagyon sok gond nem lett volna, ha alapból nem ott laktok, hanem saját lábra álltok, még akkoris ha úgy nehezebb.
Ne haragudj, nem adok neked igazat!
Már rég külön lakásban kéne lennetek! Így a kérdés.. nem is kérdés!
Ha tényleg fenn tudjátok magatokat tartani akkor nem kérdés, hogy albérletbe mennék inkább a helyetekben. A pici 2 éves korában vissza dolgozni és egyértelmű, hogy bölcsi, a férjjel ellenkező műszakba, akkor ráértek 8-ra vinni a picit, nem kell korán kelnie. Így is vigyázhat majd rá eleget a mama, ha az egészsége bírja, nem keveset lesz beteg hidd el. Az hogy ő felajánlotta, hogy bölcsi helyett vigyáz rá, csak egy dolog, nem való egy idős embernek napi 8-10 órába egy pici 2 éves. Nem hinném, hogy sértődés lenne belőle. Amúgy meg miért is hagynád magára? Egyszer az is írtad, hogy van férje, ha meg még dolgozik, akkor meg lehet, hogy jól is esne anyósodnak egy kis csend, nyugalom.
Szerintem ez így lenne normális, külön család vagytok, sőt rég nem ott kellene élnetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!