Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti elköltöznétek albérletbe,...

Ti elköltöznétek albérletbe, vagy tűrnétek?

Figyelt kérdés
Röviden annyi a történet , hogy férjemmel anyosoméknál lakunk , van egy 1éves babánk. Nem volt gond idáig , persze mindenhol vannak pici viták. De egy kicsit kezd elegem lenni már hogy mindent eltűrök , hallgatok. Tudni kell anyosom betegnyugdijas. Nagyon elereszti magát , mindig panaszkodik hogy ez fáj , az fáj stb. Meg hogy soha nincs pénz. Mi egy fél fizetésnél többet odaadunk nekik , az bőven elég a számlákra. Ma mondta nekem hogy átkéne számoljuk a dolgokat , hogy mennyi kiadás van egy honapban , mert nem tudja fizetni a számlákat , kaját venni , pedig mi is sok kaját veszünk , közös konyhán vagyunk. Mikor hazajött a férjem nagxon felmérgelödött mikor elmeséltem neki és lett egy nagy veszekedés . Na mindegy.. Közben mondta anyosom hogy én nem ugy viselkedek ahogy kéne , mert egész nap fekszek az ágyban :)) haha . Egy örökmozgó nagyon anyás baba mellett :)) mikor alszik a lányom és van főzve , takaritva , olyankor leszoktam dölni pihenni . És neki ez esik rosszul hogy nem vele üldögélek hogy hallgassam hogy sír hogy ez fáj , az fáj. Látja ő is nagyon jol hogy egy ideje a lányom csak velem akar lenni , ordít ha valaki az ölébe veszi , ez a szepa , csak lejár idővel , de addigis nemtudok mindent én csinálni , és ez a baja hogy ő is kell valamit csináljon betegen. Na mindegy.. A lényeg hogy nemvolt gond velük , öregek szegények már , minden öreggel nehéz , csak a férjemet is kikészítik idegileg , és aztmondta a férjem hogy ujévtől megyünk albérletbe. Szuper lenne a nyugodtság , de mikor vissza kell menyjek dolgozni , akkor anyosom kéne vigyázzon a lányomra , mert nincs más senkim. Bölcsibe nemszeretném adni csak ha nagyon muszály. És olyan munkaprogramom volt hogy fél4kor kellett keljek , igy a lányomat nemtudnám hordozgatni át anyosomhoz. Ti mit tennétek ? Kicsit hosszu lett , csak jol esett kiirni magamból
2016. nov. 4. 21:13
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
82%

Egyszer, csak úgy próbából, végy már erőt magadon és számold össze rendesen, mennyibe kerül a havi létfenntartás!

Látszik, fogalmad sincs, hogy mire kell beosztani a pénzt.

Egyelőre nem te gyakorolsz kegyet az anyósodéknak, hanem ők segítenek benneteket! Később is szükségetek van a segítségére, amíg nem tudjátok ketten a férjeddel megoldani az életeteket jó lenne, ha magatokkal lennétek

elfoglalva, nem az anyós szapulásával.

Azt nem akarod hallani, hogy mennyire beteg, de szaladgáljon a lányod után.

Aki mellett te már most fiatalon nem vagy képes mást csinálni?

El is hiszem, hogy as férjednek elege van az egészből, mert mikor hazamegy folyton csak a te panaszáradotodat hallgatja.

Inkább állítsd le magad, és ne kavarj!

2016. nov. 5. 07:10
 22/42 anonim ***** válasza:
97%

Nekem több sebből vérzi a sztori.

Létezik olyan ember, aki utálja az anyósát, nem jönnek ki egymással, lenne pénze albérletbe menni, és mégis ott él velük? De most komolyan! Ha van pénzetek, akkor mi a frászt kerestek még otthon?

Az is furcsa,hogy anyós állítólag elhagyja magát, de magától ajánlotta fel,hogy vigyáz a gyerekre? Azért,ha ilyet felajánl valaki, akkor annyira csak nem hagyhatta el magát.

A bölcsi meg nem ördögtől való. Főleg,hogy jelen esetben nem lesz más megoldásod. Sok embernek nincs nagyszülői segítsége. Gondolom még legalább félévig nem mész vissza.

A megoldás! El kell menni albérletbe, ha visszamész gyereket bölcsibe adni, a mamához meg hétvégente menni látogatóba.

2016. nov. 5. 07:24
 23/42 anonim ***** válasza:
27%
Sokan nagyon gonoszak vagytok... Szerintem koltozzetek el, majd meglatjuk, hogy anyuka hogy Jon ki a penzbol. Szerintem sehogy es ö fog benneteket megkerni, hogy menjetek vissza.
2016. nov. 5. 07:30
 24/42 A kérdező kommentje:

1. Anyosom cukorbeteg,és néha a vérnyomása is felmegy. nemhinném hogy ez a betegség annyira akadályozná bármiben is. Ő imádja az unokáját és ő akarta hogy vigyázzon rá ha visszamegyek dolgozni. De ha muszálx megtudjuk ugy oldani , hogy a férjemmel külön váltásba megyünk , mert egy munkahelyünk volt és akkor nem kényszerülünk rá.

2. Pont ezért nem akartuk itthagyni mert hogy beteg , hogy jön ki hogy egy beteg embert magára hagyunk. Meg nem akartam én lenni e gonosz hogy megvonom én őt a fiától és az unokájától azzal hogy elköltözünk

2016. nov. 5. 07:50
 25/42 A kérdező kommentje:
Pontosan tudom hogy mennyibe kerül fentartani magunkat , azért is adunk oda nekik annyi pénzt , hohy tudják a számlákat kifizetni , plusz a férjem is besegít a kaja vásárlásában , meg ami kell a háztartáshoz . Eddig jol volt igy csak most találta ki hogy adjunk még több pénzt. Pedig van amikor mi vesszük ki a gyogyszereit ha neki nincs miből. Vagx amikor a korházban volt , mi fizettük ki az orvost neki. Ez bánt hogy mindig probálunk ugy csinálni hogy nekik us jó legyen , de soha semmi nem elég
2016. nov. 5. 07:54
 26/42 anonim ***** válasza:
70%

Első pontban azt írod, nem is nagyon beteg, másodikban azt, hogy azért laktok nála (ingyen), mert hogy beteg. Logikai szempontból át kellene ezt még egyszer gondolnod!

Mellesleg te orvos vagy? Ne véletlenül százalékolták le anyósodat. Az nem megy csak úgy látszatbetegségre.

Érdekes, hogy az anyósodék nem tudják fenntartani magukat a két nyugdíjból, ezzel szemben -mivel te nem dolgozol- most a férjed a fél fizetéséből ki tudja fizetni a reszit és kaját, sőt, a fele megmarad nektek.

Szerintem inkább ti nem tudjátok fenntartani magatokat és a nagyszülők segítenek be nektek.

2016. nov. 5. 08:04
 27/42 anonim ***** válasza:
80%

"1. Anyosom cukorbeteg,és néha a vérnyomása is felmegy. nemhinném hogy ez a betegség annyira akadályozná bármiben is. "

Te egyébként tisztában vagy azzal, hogy mit is jelent a cukorbetegség?

Mi van/lesz, ha ott van egyedül a gyerekkel és bekómál???

Azonnali segítség kell neki, és a gyerek addig felügyelet nélkül azt csinál, amit akar!

Lehet, hogy te csak úgy elbagatellizálod a cukorbetegséget, de fogalmad sincs, hogy ez mivel is járhat szerintem.

(Én nem vagyok cukorbeteg, de volt ismerősöm aki bekómált.)

2016. nov. 5. 08:07
 28/42 A kérdező kommentje:
Hát nemkapok gyermeknevelési pénzt? Ne hülyéskedjetek már ennyire hülyének néztek? Többet nem nézem meg a válaszokat ,látom senki semmi értelmeset nem tud írni. Hagyjuk pá
2016. nov. 5. 08:07
 29/42 A kérdező kommentje:
Mit segítenek be nekünk ? Soha megse kérdezték hogy vegyünk az unokánknak pelenkát?
2016. nov. 5. 08:09
 30/42 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a 26-os az utolsó mondatában írja, nekem is pont ez rajzolódott ki...

Légyszíves arra válaszolj kérdező, hogy mennyi az az összeg, amit a férjed effektíve keres, és merrefelé laktok? Bp., vidék?

2016. nov. 5. 08:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!