Ti elköltöznétek albérletbe, vagy tűrnétek?
Egyszer, csak úgy próbából, végy már erőt magadon és számold össze rendesen, mennyibe kerül a havi létfenntartás!
Látszik, fogalmad sincs, hogy mire kell beosztani a pénzt.
Egyelőre nem te gyakorolsz kegyet az anyósodéknak, hanem ők segítenek benneteket! Később is szükségetek van a segítségére, amíg nem tudjátok ketten a férjeddel megoldani az életeteket jó lenne, ha magatokkal lennétek
elfoglalva, nem az anyós szapulásával.
Azt nem akarod hallani, hogy mennyire beteg, de szaladgáljon a lányod után.
Aki mellett te már most fiatalon nem vagy képes mást csinálni?
El is hiszem, hogy as férjednek elege van az egészből, mert mikor hazamegy folyton csak a te panaszáradotodat hallgatja.
Inkább állítsd le magad, és ne kavarj!
Nekem több sebből vérzi a sztori.
Létezik olyan ember, aki utálja az anyósát, nem jönnek ki egymással, lenne pénze albérletbe menni, és mégis ott él velük? De most komolyan! Ha van pénzetek, akkor mi a frászt kerestek még otthon?
Az is furcsa,hogy anyós állítólag elhagyja magát, de magától ajánlotta fel,hogy vigyáz a gyerekre? Azért,ha ilyet felajánl valaki, akkor annyira csak nem hagyhatta el magát.
A bölcsi meg nem ördögtől való. Főleg,hogy jelen esetben nem lesz más megoldásod. Sok embernek nincs nagyszülői segítsége. Gondolom még legalább félévig nem mész vissza.
A megoldás! El kell menni albérletbe, ha visszamész gyereket bölcsibe adni, a mamához meg hétvégente menni látogatóba.
1. Anyosom cukorbeteg,és néha a vérnyomása is felmegy. nemhinném hogy ez a betegség annyira akadályozná bármiben is. Ő imádja az unokáját és ő akarta hogy vigyázzon rá ha visszamegyek dolgozni. De ha muszálx megtudjuk ugy oldani , hogy a férjemmel külön váltásba megyünk , mert egy munkahelyünk volt és akkor nem kényszerülünk rá.
2. Pont ezért nem akartuk itthagyni mert hogy beteg , hogy jön ki hogy egy beteg embert magára hagyunk. Meg nem akartam én lenni e gonosz hogy megvonom én őt a fiától és az unokájától azzal hogy elköltözünk
Első pontban azt írod, nem is nagyon beteg, másodikban azt, hogy azért laktok nála (ingyen), mert hogy beteg. Logikai szempontból át kellene ezt még egyszer gondolnod!
Mellesleg te orvos vagy? Ne véletlenül százalékolták le anyósodat. Az nem megy csak úgy látszatbetegségre.
Érdekes, hogy az anyósodék nem tudják fenntartani magukat a két nyugdíjból, ezzel szemben -mivel te nem dolgozol- most a férjed a fél fizetéséből ki tudja fizetni a reszit és kaját, sőt, a fele megmarad nektek.
Szerintem inkább ti nem tudjátok fenntartani magatokat és a nagyszülők segítenek be nektek.
"1. Anyosom cukorbeteg,és néha a vérnyomása is felmegy. nemhinném hogy ez a betegség annyira akadályozná bármiben is. "
Te egyébként tisztában vagy azzal, hogy mit is jelent a cukorbetegség?
Mi van/lesz, ha ott van egyedül a gyerekkel és bekómál???
Azonnali segítség kell neki, és a gyerek addig felügyelet nélkül azt csinál, amit akar!
Lehet, hogy te csak úgy elbagatellizálod a cukorbetegséget, de fogalmad sincs, hogy ez mivel is járhat szerintem.
(Én nem vagyok cukorbeteg, de volt ismerősöm aki bekómált.)
Ahogy a 26-os az utolsó mondatában írja, nekem is pont ez rajzolódott ki...
Légyszíves arra válaszolj kérdező, hogy mennyi az az összeg, amit a férjed effektíve keres, és merrefelé laktok? Bp., vidék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!