Tényleg bunkó voltam?
Anyós vagyok (... ebből adódóan már voltam meny is, ismerem mindkét oldalt) de nem értem az anyósodat!
Milyen ötlet, hogy "segítség" gyanánt ő babázik, te meg végezd a házimunkát?
Ha segíteni akar - ahogy már mindenki előttem leírta - főzzön meg, vagy pucolja meg az ablakot, esetleg vasalgasson!
Tényleg sokan, sokat teszünk azért, hogy ne legyen kedvenc az anyós...
11-es vagyok
Az még lemaradt, hogy abszolút beteg ötlet a beköltözés, elvégre nem Olaszországban élünk, ahol generációk élnek egymás hegyén-hátán és nekik ez természetes.
Ezen itt már túlléptünk.
Én imádom a gyerekemet és a családját, de nincs az a pénz, hogy összeköltöznék velük, ... mindnyájunk nyugalma érdekében.
A férjedet nem minősítem, de nem irigyellek.
A férjed egy idióta, ne haragudj. Én a helyedben biztos megmondtam volna neki, hogy nyugodtan visszatakarodhat az anyucikácskájához, ha nem tetszik neki valami - mondjuk én tényleg bunkó vagyok. :D Vagyis az tudok lenni, ha velem bunkó valaki.
Állítsd le nagyon gyorsan férjedet, és állj ki magadért vele szemben is, különben nemsokára azon fogod kapni magad, hogy anyós mégiscsak beköltözött hozzátok, vagy legalábbis többet van nálatok, mint a saját otthonában, és kisajátítja a gyereket. Amúgy miből gondolja a férjed, hogy amennyiben segítségre lenne szükséged, akkor az ő anyját kérnéd meg, és nem a sajátodat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!