Az anyósom takarít utánam, mit tegyek?
ha már egymás szájában éltek, akkor legalább tisztázni kéne az ilyen alapvető dolgokat.
mert így hosszabb távon nem fog menni az együttélés .
meg kéne vele beszélni,hogy az a ti lakrészetek, ti tartotok ott rendet és nagyon zavar,hogy kényszeresen pakolászik utánatok. ti sem mentek be az ő hálószobájába rendezkedni.akkor ő miért teszi?
ha nem érti meg,akkor meg igenis zárjátok be a szobát napközben.
ha továbbra sem megy az együttélés, akkor meg el kéne gondolkozni azon,hogy külön költözzetek a férjeddel. felnőtt emberek vagytok,kettő fizetésből csak ki tudtok venni egy albérletet. ott nem lennének ilyen helyzetek.
ha úgy is a férjedé lesz a ház a szülők halála után, akkor tekintsétek egyfajta befektetésnek,hogy felújítottátok az emeletet.
csak azért ne maradjatok ott, mert már öltetek bele pénzt.
amúgy a kedves anyós elélhet 100 évig is, én nem várnék arra,hogy na mikor lesz már miénk a háza.
inkább próbáljatok közösen elindulni az életben,akár lakást venni ketten. több értelme lenne és felnőttesebb viselkedés lenne
Anyosom nekem is ezt hajtogatta h csak segiteni akart,csak az nekem nem segitseg h mindent behányt a szekrénybe én meg utána pakolhattam ki az egész szekrényt ujrahajtogatni mert azt is összturta vele ami szépen bevolt pakolva.
Ha nem ért a szóból zárjatok.
Az én szüleim házában a szobámban vannak ujdolgok mert nemsokára költözünk sajátba és hogy se a testvéreim se azok haverjai ne turkáljanak a holmim között zárva van az ajtó. A kulcs ott van eltéve h ha baj van betudjanak menni anyumék de nincs sértödés belöle h ilyen módon védem a még ott levő tulajdonom.
Amikor felújítottátok az anyósod házát, HA felújítotátok és pénzt áldoztatok rá, miért nem tettetek ajtót a lakrészetekre?
Teljesen logikátlan dolog, amiket írsz. Házasság vagy felújítás előtt nem pakolászott az anyós?
Ha pakolászott, miért nincs ajtótok? Ha már költötök rá, akkor erre miért nem áldoztok, hogy csak a vita legyen belőle? Most nem tellne egy ajtóra?
Abszurd az egész történet. Ha nem tesztek a megoldásért, jól el fogtok ott lenni a veszekedéssel egy életen át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!