Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyósom takarít utánam,...

Az anyósom takarít utánam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Külön emeleten vagyunk és ha feljön hozzánk dokszor megesik,hogy pl.letörli a tűzhelyet,holott tiszta.Vagy néha észreveszem,hogy a ruháink a szekrényben nem úgy állnak,ahogy én hagytam.Külön főzünk és mosunk,ez rendben van,de ez az örökös pakolászás,igazgatás az rendszeres. Férjem csak mulat rajta,mivel ő mindig mindenkivel ezt csinálja,még a testvérenél is.Hogyan lehetne leszoktatni róla?

2016. okt. 27. 11:00
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
89%
Te személy szerint csak azt teheted, hogy a férjedet kéred meg, beszéljen az anyjával. Anyósod nem rosszindulatból csinálja ezt, nyilván nem gondol bele, hogy ezzel a te magánszférádat zavarja meg. Ha esetleg van mellette férfi, azzal kéne ezt megbeszélni, de feltehetően nincs, azért is unatkozik annyira.
2016. okt. 27. 11:43
 12/52 anonim ***** válasza:
74%

Költözz el. Végy saját lakást, saját pénzből, ott nem kell eltűrni mások hülyeségét.

Anyós otthon érzi magát, elvégre az ő háza az ő vára. Te mindig vendég leszel az ő szemében. Mondjuk van is benne valami.

Igen, most jössz azzal, hogy mennyi pénzetekbe került a felújítás...aha. Mindenki ezt mondja, de csak beleül a készbe. Vagy ész nélkül beleinvesztál más házába., Mindkettő ész nélkül cselekszik.

2016. okt. 27. 11:44
 13/52 A kérdező kommentje:
Utolsó,igen, sok pénzbe került,tehát nem ültem bele a készbe.
2016. okt. 27. 11:51
 14/52 anonim ***** válasza:
90%

Kapcsolat elején mi is anyósnál laktunk pár hónapot próbaképpen (addig nem akartunk albérletet fizetni még az se volt biztos h párommal megy majd az együtt lakás) volt hogy a szobánkban a székre teritettem az utcai ruhát hogy majd visszahajtogatom a szekrénybe hisz egy órát ha volt rajtam.utána elkellett szaladnunk mire visszajöttünk nem volt ott. Anyosom azt mondta nem tudta nézni azt a kupit (2 db nadrágról és 2db felsőről.beszélünk ami nem ledobva volt hanem szépen a szék háttámlájára teritve) és rendet rakott,nála a rendrakás ugy nézett ki hogy ami szem előtt nem tetszett neki azt behányta a szekrénybe. Utána pakolhattam ki a szekrényt hogy rendesen elpakoljak mindent.

Elköltöztünk utána mert ment kettőnknek a dolog és anyós a sirba vitt a dolgaival.

15/52 anonim ***** válasza:
71%

Gyorsan elolvastam a hozzászólásaidat is.

A probléma az, hogy ez az ő házuk, és a fia szobájában azt csinál amit akar. Neki segít rendet rakni, de te vagy jelen esetben az "áldozat"

Semmit nem tehetsz és nincs is jogod az ő szobájában pakolni. De amíg itt éltek, neki sajnos van a saját lakásában bemenni és ha kedve tartja a fia szobájában pakolászni.

Nem tetszik csak a költözés marad

16/52 A kérdező kommentje:
Már nincs olyan,hogy a fia szobája,éppen ez az.Mi teljesen felújítottunk mindent.A hálószobánk intim hely,oda senkinek nincs joga belépni.Csodálkozom,hogy 60 évesen ezt még nem tudja.
2016. okt. 27. 11:55
 17/52 A kérdező kommentje:
Majd kipróbálom azt,hogy ha elpakol valamit én vissza kiveszem,hogy végre észhez térjen.
2016. okt. 27. 11:57
 18/52 anonim ***** válasza:
93%

Ne haragudj, de nem csak itt legyen nagy a szád. Zárd be a hálószobát és ha szóvá teszi, mond meg hogy x összeget tettél bele a házba, nem szeretnéd ha turkálna a dolgaid között.

Egyébként mondtad már neki? Nem támadva, hanem normálisan. Mit reagált?

2016. okt. 27. 12:00
 19/52 A kérdező kommentje:
Volt,hogy kerestem a dolgaimat és beszaladt égő arccal,hogy ide meg oda raktam,nagyon zavarban volt.
2016. okt. 27. 12:05
 20/52 anonim ***** válasza:
97%

Nem értem, hogy miért anyósodék házába öltétek bele a pénzt, és miért nem vettetek saját lakást??

Vagy elzárod, vagy eltűröd, mert én is úgy gondolom, hogy az az ő háza.

Bár a hozzászólásaidból ítélve, neked egyik ötlet se tetszik, akkor nem tudom, hogy mit vársz a válaszolóktól.

Az meg, hogy visszaadod, te is nagyon jól tudod, hogy csak olaj a tűzre.

2016. okt. 27. 12:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!