Mit szolnátok ahhoz, ha párotokkal elmennétek csavarogni, és mivel késö délután még nem vagytok otthon utol érne a lebaxás? Mert éjjelesböl jött haza, és még reggel elmentünk hazulrol.
Figyelt kérdés
Vagy fel kell hivni az anyukát,mert megérkeztünk. Mert itt vagyunk-ott vagyunk. Vagy hazaérünk,jo hogy berakjuk magunkat az ajton,és jön a kérdés: Az XY Mit mond? Hozzatenném a kisfiuk kb. 40 éves.2016. okt. 9. 08:56
31/64 anonim válasza:
Költözzetek össze egy külön házba és meg van oldva a probléma. Nálunk is hasonló volt a szitu, de elárulom, hogy nem csak anyuka a hibás, hanem a kedves negyvenes pasid is, ha annyira sem képes, hogy kiálljon magáért, ilyen helyzetben, leállítsa a kedves mamát, akkor a hajadra is kenheted ezt a kapcsolatot.
32/64 A kérdező kommentje:
Talán a hasznomra is vált ez a lebaxás.Ennyi év után legalább lesz alkalmam elmondani a véleményem...Nem szoktam szo nélkül hagyni a dolgokat! én a pasinak is mondtam egypárszor,valami baj van. Mindig azt mondta,hogy muszály felhivni az annyját,mert még belebetegszik (az anyuka). Füleimet még mindig zavarja ez az állando helyszínjelentés. Szülö,hogy aggodik a gyermekéért,azt értem.De szerintem ez már betegség.én annak látom.Pszichologiai probléma,amitöl más betegségek is elöjönnek.(pl.fejfájás,hasfájás,...)
2016. okt. 9. 13:42
34/64 A kérdező kommentje:
Kontrola. Mikor belépünk,megérkezünk és már kikérdeznek.Merre mentünk,mit mondtak...és akkor még rákérdeznek....még kérdeznek, mig el nem mondasz mindent. Ha meg nincs otthon,akkor hazakell telefonálni,le kell adni a drotot,hogy merre vagyunk. Ha véletlenül nem tenné magátol,akkor hívják. Nekem ez kontrola.én ezt az idö elteltével se tudom megszokni.Ha ezt megszoknám,visszafelé fejlödnék,ugy érzem. Ma már a 10 éves gyerekek is szabadabbak.
2016. okt. 9. 14:21
35/64 anonim válasza:
"Ki mit szakít, olyat szagol" - tartyaja mondás.
Nagy jampi a párod. az anyja otthon kiszolgálja negyvenévesen, van neki ingyenpunci is, gyerekkel nem kell szöszölni, cserébe csak néha be kell számolni arról, éppen mit csinál. Hát neki ez bazi kényelmes..
36/64 anonim válasza:
"Kontrola"
Ezt egyébiránt kontrollnak írják/mondják.
38/64 A kérdező kommentje:
Az ember kérdez itt valamit,és egyböl a javítással foglalkoztok. Ok,ugy tetszik javítsátok ki. De jo lenne,ha válaszolnátok is. Elvégre azért volt kérdés! (Elég gyakran látok olyan,kérdéseket amikre elfelejtettek válaszolni!) A válasz is legyen ,olyan fontos ,mint a javítás!!!
2016. okt. 9. 14:43
40/64 anonim válasza:
Ne haragudj, kérdező, de az írásképed alapján annyira lehet téged komolyan venni, mint azt az első osztályost, aki azért jön oda hozzám az udvaron sírva, hogy elpanaszolhassa, egy harmadikos beállt hozzájuk focizni.
Ne csodálkozz, hogy a válaszok 90%-a arról szól, hogy kiröhögnek.
Kontrola, b+. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!