Mit szolnátok ahhoz, ha párotokkal elmennétek csavarogni, és mivel késö délután még nem vagytok otthon utol érne a lebaxás? Mert éjjelesböl jött haza, és még reggel elmentünk hazulrol.
Figyelt kérdés
Vagy fel kell hivni az anyukát,mert megérkeztünk. Mert itt vagyunk-ott vagyunk. Vagy hazaérünk,jo hogy berakjuk magunkat az ajton,és jön a kérdés: Az XY Mit mond? Hozzatenném a kisfiuk kb. 40 éves.2016. okt. 9. 08:56
11/64 anonim válasza:
Mit szólnál egy magyar nyelvleckéhez. Remélem nincs diplomád. Érettségi is az oktatás szégyene lenne.
12/64 anonim válasza:
Tehát ha jól érzem, ami kétséges, mert nagyon zavaros a fogalmazás, akkor a 40 éves párod egy éjjeli műszak után elment veled csavarogni. Az anyjának ez nem tetszett, mert gondolom félti a fiát. Te pedig simán elnézed, hogy éjjelezés után, csak mert neked kedved szottyant, a hulla fáradt párod csavarog veled és még te vagy megsértődve, hogy a szülei ezt számon kérik tőled.
13/64 A kérdező kommentje:
én a barátnöje vagyok,a 40 éves pasinak!
2016. okt. 9. 10:33
14/64 A kérdező kommentje:
Az én véleményem szerint: az anyukának beteges az aggodása! Mert az érthetö ,hogy egy anyuka félti a gyermekét. De,hogy a 40 éves gyermekét,még mindig ugy félti,mintha 10 éves lenne! Azt hiszem a féltés,meg a féltés között van egy határ! Meg az állando beszámolás: Tudatni kell ,hogy megérkeztünk,hol vagyunk! Ha valakit meglátogattunk "Mit mondott?"
2016. okt. 9. 10:41
15/64 anonim válasza:
Miért baj az, hogy az anyjával lakik valaki felnőtt korban ? Minek fizessen külön mindent ? És miért legyen otthon egyedül ? Gondolom még nem sikerült normális párt találnia. A kínálatot elnézve nem is csodálom. Márpedig én sem költöznék el addig a helyében.
16/64 anonim válasza:
Ezt választottad, vagy elfogadod, vagy menekülsz. Ennyi.
17/64 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt anyós az alatt az 1-2 hónap alatt amég vele laktunk (nincs màr neki senkije csak pàrom,nem akart egyedülmaradni de nem ment az együtt élés) ha mentem valahova még tölem is negyed óra kinvallatàs volt,hova megyek minek megyek meddig leszek miert nem maradok vele stb.
18/64 A kérdező kommentje:
Végre! Valaki 10:47 -kor megértette!
2016. okt. 9. 10:51
19/64 A kérdező kommentje:
Az egy dolog,hogy valaki azért él a szüleivel,mert olcsobb!De az egy másik dolog,hogy beszámolot kell tartani! és a 40 éves fiatal ember . Hol van az önállosulás a fiatal embernél? Az anyukáknak nem az lenne a dolguk,hogy öllosulásra nevelni gyermeküket? Azért ,hogy az életben megtudják állni a helyüket?
2016. okt. 9. 11:07
20/64 anonim válasza:
Ő is úgy értette meg, hogy 3 alkalommal fűztél magyarázatot a kérdésedhez!
A párod édesanyja azon túl, hogy aggódik, nagyon kíváncsi természetű lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!