Mit szolnátok ahhoz, ha párotokkal elmennétek csavarogni, és mivel késö délután még nem vagytok otthon utol érne a lebaxás? Mert éjjelesböl jött haza, és még reggel elmentünk hazulrol.
Na a kifejtésed után én is értem.Az XY rész nem volt világos.
Elõször is, ha màr régebb óta tart a kapcsolat költözzetek össze.
Másodszor az ilyen jellegū kontrollálás már nagyon durva. El tudja dönteni egy felnõtt ember, hogy mennyit és mikor alszik. Másodsorban nem kell egész nap aludni éjszakás utàn. Tudom, hogy milyen én is úgy dolgoztam. Egyszer-egyszer ki lehet bírni,hogy kevesebbet alszik, pláne ha màr gyerek is van. (Tudom, hogy nektek nincs)
Harmadszor: illik szólni az együtt élõknek, hogy nagyjából hovà megyünk. Ebbe így semmi számonkérés nincs. Pl. Anyu, megyünk a pàrommal vásárolni, ebédelünk valahol meg lehet benézünk még valakihez, majd du vagy estefelé jövünk. Ha nem akkor a páromnàl vagyunk, ott lepihenek. Ne várj minket(engem). puszi
Negyedszer: mindenki megkérdi ha talàlkoztàl XY-nal és ismeri, hogy mi újsàg vele. Ez nem elszámoltatàs. Nagyvonalakban lehet róla beszélni. Pl. semmi különös, jól van. Vagy õ is megfàzott ebben az idõben. Vagy panaszkodik a munkahelyére, neki is sikerült egy buta fõnököt kifognia....stb. Mindenrõl lehet úgy beszélni hogy nem említesz konkrétumot. :)
De mondok egy példát is. Pl. múlt 7végén elmentünk anyósékhoz. Nekünk már van egy pici fiunk. És már jóideje felnõttek vagyunk. De ha eljövünk onnan, akkor mikor hazaérünk ràcsörgök, hogy megérkeztünk. A gyerek szerencsére végigaludta az utat.Ez csak illem, neki jól esik, hogy megtisztelem azzal, hogy gondolok rà.
Mikor együtt laktunk, jóval több volt a konfliktus, nem tud az ember mit csinálni(egy bizonyos ponton túl), mert neki még ha a màsik 40 éves is, csak a gyereke. Jobb a távollét, nem làt bele dolgokba nap mint nap, de udvarias gesztusokkal meg lehet tisztelni. ;)
Teszek rá, hány éves a gyerekem, ha de éjszakás műszakból hajnalban kellene hazaérnie, és mikor felkelek, nincs sehol, én is felhívom, hogy minden oké-e.
És teljesen jogos az is, hogy ha neked jogod van pihenni, szegény pasinak miért nincs? MErt egy hisztis luvnya csavarogni akar?
#18, azért nem volt egyszerű megérteni.
értem, hogy eleged van az anyjából, de te a 41 éves kisfiúval vagy kapcsolatban. Ő mit szól ehhez, és ő miért nem lép valami határozottabbat. Mondjuk tán már össze is költözhetnétek. Mi az akadálya ennek?
Kimondtad a lényeget
Mas ilyen korú mar családos
Szerinted hol a hiba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!