A párom már nagyon összeakar velem költözni, de ő úgy szeretné, hogy én hozzájuk költözök és így még tud gyűjteni és tudna házat venni. Viszont én albéletbe akarok, hogy lássuk milyen együtt, ráadásul már 2 óra alatt kikészít az anyja, nagyon okoskodós. Egyszerűen ebben nem tudunk megegyezni, mert egyikünk így akarja másikunk meg amúgy, de már szeretnénk együtt élni és családot alapítani. De már egyre több a veszekedés ez miatt, hogy nem egyezünk.
A páromnak van egy külön lakrésze, az anyja házától leválasztva. De az anyós minden apró-cseprő dologért átszaladgált, még rövidebb ott tartózkodásaim alatt is. Mert ő véletlenszerűen kitalálta, hogy pl. át akarja rendezni a nappalit, hétköznap korán reggel.
Rövidtávon is csak akkor viselem el, ha nagyon muszáj, hosszabb távon megmérgezné a kapcsolatunkat. A párom költözőben van jelenleg. Egyikünk sem tervez közös jövőt szülői ház közelében.
2016. szept. 27. 13:36
22/32 anonim válasza:
Nem. Nyilván neki kényelmes lenne a helyzet,ezért nem enged belőle. Viszont átgondolandó,hogy miért csak a saját érdekét nézi? Ha nem érti meg miért nem költözöl oda, én a helyedben szakítanék is.
2016. szept. 27. 13:52
23/32 anonim válasza:
Én jóban voltam anyósommal,mivel màr csak ö volt meg a pàrom ott költöztünk össze (nàlunk 5en voltunk plusz tesó baràtnöje és elöször kiakartuk próbàlni h megy e az együtt lakàs mielött pénzt ölnébk hàzba/alberletre)
Történt sokminden jelenleg ketten lakunk màr csak,3hónap múlva születik a kisfiunk és az anyjàval olyan viszonyba lettünk h egyikünk sem beszél vele de még csak a a gyerek közelébe se akarjuk làtni.
Megpróbàlhatod de ha màr most nem jó a viszony akkor szerintem felelsleges erölködés lesz.
2016. szept. 27. 14:26
24/32 anonim válasza:
Mi 8 évig éltünk az anyósomnál. született 2 gyerekünk is és semmi bajunk nem volt egymással. A problémákat, ha volt megbeszéltük. Sokat segített a gyerekek körül, és tudtunk félretenni saját házra.
2016. szept. 27. 14:54
25/32 anonim válasza:
Anyukám mindig úgy nevelt, hogy ha lehet, soha ne lakjak anyóssal... és igaza volt. Én sajnos odaköltöztem. Amíg nem laktam ott, még a csillagos eget is megigérte az anyósom, aztán amint odacuccoltam, minden más lett. Semmi nem volt úgy, ahogy mondta amíg nem laktam ott. Tehát ha nálatok már most is vannak konfliktusok, eszedbe ne jusson!!!!... hacsak nem vagy mazochista.
2016. szept. 27. 15:00
26/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a sok választ :)
2016. szept. 27. 16:02
27/32 anonim válasza:
Dehogy költöznék. Akkor se, ha jó a kapcsolat. Ha az oroszlánketrecbe Te mész be, szétkap. Ha Te előbb bent vagy, utána jön az oroszlán, nem támad. Nyilván szimbolikus, de így van. Az Ő háza, az Ő vára. Az Neked sose lesz az otthonod. Előbb élnék egy jurtába, minthogy a párom szüleihez, vagy akár a sajátomhoz költözzünk. Az ilyen mindig feszültséget szül.
2016. szept. 27. 16:48
28/32 anonim válasza:
Nem koltoznek oda. Fiatalkoromban megtettem, egy ev utan sikitva hagytam ott csapot-papot. Minden egyes nap megmondtak mit csinaljunk, hova menjunk, mit intezzunk. Ja es persze soha nem volt ugy jo...Semmi privat szferank nem volt. SEMMI.
2016. szept. 27. 20:06
29/32 anonim válasza:
Mi csak pár hónapig voltunk együtt szülőkkel, a végén fogakat összeszorítva menekültünk, pedig összeköltözés előtt minden jónak nézett ki. Vagy fél év volt, mire újra ember módjára tudtunk beszélni egymással, őszintén szólva költözéskor abban sem voltam biztos, hogy valaha fogunk még beszélgetni.
2016. szept. 27. 20:11
30/32 anonim válasza:
Mi nagyon szerető család vagyunk, de hogy ez így is maradjon, SENKIVEL (!) nem költöznék össze.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!