Ti hogyan állnátok anyósotokhoz, ha ö minden nap kötözködik, szúrkál, mindenki elött kioktat és "csak-azért-is" dacosan ellenkezik mindennel amit mondok vagy teszek?
-Megkérném a páromat/férjemet..stb., hogy meccselje le szépen az anyjával. (Ja, bocs, meg se kellene kérni, rég rajta lenne az ügyön).
-Kerülném, ahogy csak lehet.
Köszi Mindenkinek ! Igen, én is arra hajlok, hogy háttérbe húzódom, elkerülve a további találkozásokat, mert sajnos arra nem vagyok képes, hogy elengedjem a fülem mellett a szúrkálódásait. Ill. sajnos az is igaz, h. a férjem is kiállhatna mellettem jobban -vagy egyáltalán-, aki bár tudom, h. öszintén szeret engem, de nem akar az anyjával konfliktusba kerülni, inkább engem vígasztalgat amikor látja, h. megint kiborultam.
Szerencsére nem lakunk egy házban -Isten ments (!), - de gyakran, akár hetente látogattuk, mert folyton "sír", hogy alig látja a fiát meg az unokáját ...engem ugye nem emleget...
Már csak egy dolog aggaszt:
Szerintetek, ha én elmaradok a látogatásokról, nem fogja a fiamat ellenem fordítani? Telebeszélni a fejét, h. milyen rossz anya vagyok ?
Szerintem 2 embernek nem kell mindenáron jópofizni egymással, ha nem szimpatizálnak... csak azért, mert muszájból rokonok lettek.
Egyszerűen ne menj anyósékhoz és kész. Ha anyósom látványosan utálna, szerintem így van leginkább értelme kezelni a helyzetet. A szájtépésnek, kiabálásnak, ordítozásnak, veszekedésnek nem látnám értelmét. Bár nekem olyan szerencsém van, ha esetleg utál is, nem érezttávolságot ugyan tart, de nem érezteti, csak enyhe távolságtartást érzek a részéről. Ha utálna, akkor a férjem szólt volna és egyszerűen egyedül menne a havi pofavizitre, az ünnepeket meg velem töltené és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!