Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti így odaköltöznétek az...

Ti így odaköltöznétek az anyósotokhoz?

Figyelt kérdés
A párom már nagyon összeakar velem költözni, de ő úgy szeretné, hogy én hozzájuk költözök és így még tud gyűjteni és tudna házat venni. Viszont én albéletbe akarok, hogy lássuk milyen együtt, ráadásul már 2 óra alatt kikészít az anyja, nagyon okoskodós. Egyszerűen ebben nem tudunk megegyezni, mert egyikünk így akarja másikunk meg amúgy, de már szeretnénk együtt élni és családot alapítani. De már egyre több a veszekedés ez miatt, hogy nem egyezünk.

2016. szept. 27. 11:27
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
93%

Nem költöznék, inkább maradnék külön.

Milyen idős vagy kedves kérdező? Mióta vagytok együtt a pároddal?

2016. szept. 27. 12:25
 12/32 anonim ***** válasza:
91%

Ne költözzetek össze ,gyüjtsetek és vegyetek saját otthont. Jobb a békesség. Ha a pároddal már ezen is veszekedtek biztosan vele képzeled el az életedet?

Ha most sem jössz ki az anyjával gondolod,hogy ez megváltozik ,és nem megy a kacsolatod rovására?

Az együttélés kompromisszumokkal jár,vagy megoldjátok együtt,vagy elképzelhető,hogy még nem találtad meg az igazit.

2016. szept. 27. 12:26
 13/32 anonim ***** válasza:
93%

ha a párod nem érti meg, h nem akarsz odaköltözni és erőlteti, akkor megkérdőjelezném azt a kapcsolatot is.

Nem, én nem költöznék anyósomékhoz.

2016. szept. 27. 12:36
 14/32 anonim ***** válasza:
88%

És anyuka szeretné, hogy hozzájuk költözz?

Meggondolandó, de inkább nem.

2016. szept. 27. 12:39
 15/32 anonim ***** válasza:
90%
Elég egyértelmű válaszokat kaptál,nekem külön nincs hozzáfűznivalóm.Ne költözz oda!
2016. szept. 27. 12:40
 16/32 anonim ***** válasza:
88%
Ha kikészít, akkor nem, pedig én nem vagyok ellene az ilyen típusú összebútorozásnak. Sajnos láttam már közelről, hogy egy kotnyeles anya/apa mire képes egy párkapcsolatban...
2016. szept. 27. 13:08
 17/32 anonim ***** válasza:
91%
Egyszer, még fiatalabb koromban belevágtam egy ilyenbe. A szülők házához építettünk hozzá egy szintet. Akármennyire is szerettem a párom, nem bírtam elviselni, hogy minden szarért felrohangáltak hozzánk, volt hogy leültünk filmet nézni és após közénk vágódott a kanapéra, hogy akkor most ő is megnézi velünk a filmet. Két évig bírtam, aztán mindent hátrahagyva menekültem.
2016. szept. 27. 13:22
 18/32 anonim ***** válasza:
88%

Nem. Azért akarja, mert akkor egyszerre két nő fogja őt kiszolgálni. Tud gyűjteni, persze, ez a legjobb fedősztori. Úgy gondolj arra a házra, hogy a ház, ami soha nem lesz megvéve, mert mindig kényelmesebb lesz anyával lakni...

Én az asztalra csapnék és megmondanám, hogy vagy jössz albérletbe, vagy csinálj gyereket az anyádnak.

2016. szept. 27. 13:22
 19/32 anonim ***** válasza:
92%

Én 21 voltam, párom 23, amikor összeköltöztünk albérletbe. Majd 5 évvel később házat vettünk. Együtt.

Szavaidból úgy jön le, mintha te "csak egy aktuális partner" lennél, akivel most jó, de a jövőt egyedül tervezi: "tud gyűjteni", "tudna házat venni".

Hol vannak a közös tervek? AMi mindkettőtöknek megfelel?

2016. szept. 27. 13:34
 20/32 anonim ***** válasza:
53%

Én leszek a kivétel: én költöznék. 99%, hogy nem fog működni, de ezt addig úgysem hiszi el a párod, amíg nem látja a saját szemével.

Aztán pár hónap után költözzetek külön. Ha nem megy veled, akkor legalább te is tudod, hogy nem vesztettél sokat és nyugodt szívvel tudsz továbblépni.

Különben talán mindketten azon fogtok kattogni (főleg ő), hogy mi lett volna ha, már nem lennének anyagi gondok (dehogynem) minden jó lett volna (aha....).

2016. szept. 27. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!