Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Merjem felhívni a jövendő...

Merjem felhívni a jövendő anyósomat?

Figyelt kérdés

Megszeretném sütni a barátomnak a kedvenc tortáját,de csak az anyukájának van meg az a recept amit ő annyira szeret,ezért arra gondoltam,hogy felhívnám adja meg a receptet,csak nem tudom,hogy vajon hogy reagálna,mert még távolról láttuk egymást párszor meg köszöntünk,de nem voltunk még akkor a barátommal együtt,azóta pedig nem volt időnk a találkozásra.

Szerintetek?

2016. szept. 19. 15:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem meg a legtöbb házi kotyvalék ehetetlen. Száraz, ízetlen szarok.
2016. szept. 19. 21:38
 22/26 anonim ***** válasza:
96%
Valaki nem tud sütni :D
2016. szept. 19. 21:40
 23/26 anonim ***** válasza:
84%

Addig ne kérd a receptet, amíg nem tudod, hogy az anyósjelölt hogyan reagálná le a kérésed!

Lehet, hogy féltékeny lesz és te épp olyan "eszközt" ( az ő receptje szerint készült finomságot) vetnél be, amivel eddig csak leendő anyósod tudott "kedveskedni" a fiának.

Vagy hízelgésnek érezné , és ezt vagy az ő "elismerésének" értékelné,

vagy azt, hogy hajlandó leszel alárendeltje lenni , mindent elfogadni tőle , amibe a továbbiakban beleavatkozik. És nem csak ételreceptek elfogadásakor.

Szerintem magaddal szúrsz ki , ha nem akarsz / nem tudsz folyamatosan kreatív maradni , egyéb úton az anyósjelölt fiának kedvében járni. MINDENKÉPPEN maradj önmagad , téged fogadjon el a srác , hibáddal, erényeiddel, receptjeiddel, ne az édesanyja "klónját" kínáld , akivé te lennél. Maradj az, aki vagy és a maga tudását fejleszti .

Ne a barátod által eddig szeretett/kedvelt embereket másold! Lesznek egykor neked is olyan egyedi receptjeid (az élet minden területén :) ami "ízeket" a a barátod még soha "nem kóstolt", így az sem derülhetett ki, hogy ugyanúgy, vagy jobban is "ízlene" neki, mint az anyja "verziója". Eredeti önmagad legyél /maradj, ha eleinte nem aratsz totális sikert, akkor is ! Ne a mások "sikerei" , "jól bevált receptjei" alapján akarj önmagad maradni, mert az azon lány értékei feladásának bizonyulna, akit a leendő párod a te személyedben talált meg!

Szerintem inkább a barátoddal egyeztess, mit szeretne enni, ne az anyósjelölttel!

Üdv , sok sikert és boldogságot! :)

2016. szept. 19. 22:12
 24/26 anonim ***** válasza:
88%

Nem kedves ötlet, de én is azt tanácsolnám, hogy inkább találd ki a TE tortádat.

Elsőre, receptből aligha lesz pont olyan, és ha a párod ennyire haspók, akkor a kis eltérés is feltűnő lesz neki.

2016. szept. 24. 09:09
 25/26 fru_ ***** válasza:
77%

Karinthy azt írta, hogy az első osztályú vívónak nem a másodosztályú az igazi ellenfele, mert az ugyanazt tudja, csak nem olyan jól - hanem a külvárosi késes gyerek, mert észre se veszi a cseleket, viszont simán leböki.

Szóval ebben a helyzetben se ellenség, se kés, de lediktált recept után szinte biztos, hogy nem tudod pont úgy megcsinálni azt a tortát.

Szerintem rosszabbul esik egy majdnem ugyanolyan, mint valami más, ha az jól sikerült.

Majd, ha már együtt sütögettek anyóssal, akkor ellesheted az apró fogásokat, máshogy az nem megy.

2016. szept. 24. 11:48
 26/26 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem mást süssél.

Én nem arra gondolok, hogy te nem tudod olyan jóra megcsinálni azt a fajta tortát, hanem inkább arra, hogy anyuka nem szívesen mondaná meg a receptet, ha ezt így intézed, mondod. Esetleg, majd egyszer, megszerzed/megkapod azt a receptet, ha úgy hozza a beszélgetés. Majd.

2016. szept. 25. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!