Velem van a hiba vagy a párom családjával?
A párom családjánál lakom egyéb okok miatt. Apósom egy alkoholista,semmivel nem foglalkozik csak az italal. Anyósom nem rég nem bírta tovább így elköltözött mostanra már az új párjához. Apósom persze minden nap a párom fejéhez vágja hogy :menjen az új apjához. Emellett van egy testvére is páromnak aki egy ingyenélő . Állandóan be jön a szobánkba elveszi a cuccainkat. Soha nem vesz magának cigit a miénket szívja. 1 kg kenyeret nem vesz . De ha én nem főzök ki van akadva . Mostanába rá szoktam arra hogy amit apósom vesz abbol főzök.
Szerintetek mit tegyek ??
24/L
Minek költötök egy ilyen helyre??? Sose lesz a tiétek. Párod testvérék is örökölni fogják. Akkor majd ti tartjátok el a párod testvérét??
Nagyon rossz megoldást választottatok.
Átmenetileg okés lehet, de ahogy kicsit összeszeditek magatokat menjetek albérletbe. Két keresetből már csak el vagytok a pároddal. És legalább a saját magatok urai vagytok.
Kedves 11:50 kor hozzászóló.
Nem értem hogy miért lennénk igénytelenek pláne büdösek . A felújitasban nem aranykerítésre gondoltam pl :festés álmenyezet
Németországba fogunk menni jovőre és nem fogok 0 tőkével ki menni
Kedves előző!
Amint le írtam adunk pénzt neki. És mindent megcsinalok amit persze tudok. Amelett hogy ő vesz ugyanúgy veszem én is . Ha esetleg ő már elköltötte volna .
Hogy fog az após örülni,hogy volt két banga aki felújította az egész házat :D
Ti meg jó hülyék vagytok.
Mi a szent szarért nem mentek albérletbe?!
"Szerintetek mit tegyek ?? "
Viseld el amig szeretned aztan koltozz el. Megvaltozni ugysem fog a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!