Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Háborogjunk azért, mert az...

Háborogjunk azért, mert az após pofonvágta az unokát?

Figyelt kérdés
Mondhatni jogosan,de mi szülőként úgy gondoljuk,hogy nem egy "pofonnal"kéne megnevelni a gyereket.
2016. júl. 31. 11:23
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
30%

Úgy, úgy. Gyereket nem szabad pofon vágni!

Csak időnként jól s.gbe kell rúgni, hogy tudja, hogy hol a helye...

2016. júl. 31. 14:06
 22/51 anonim ***** válasza:
88%
Nem olvastam végig a kommenteket, szal lehet, h más is írta, de nem mindegy a szituáció. Alapvetően nem értek egyet a pofonnal, de nem mindegy, h egy hároméves köpi ki a kelkáposztafőzeléket, h nemszeretem, vagy egy 17 éves, h bmeg tata a kelkáposztádat. Érted.
2016. júl. 31. 14:10
 23/51 anonim ***** válasza:
80%
ne háborogjatok.. a gyerek feltételezhetően egy életre megtanulta a leckét, és após jelenlétében nem is fog szándékosan többé nagy baromságot csinálni. Álljatok inkább após mellé, hogy a gyerek tanuljon némi tiszteletet.
2016. júl. 31. 14:46
 24/51 anonim ***** válasza:
81%
10,es nem találkoztál olyannal akinek jót tett néha egy-egy pofon? Akkor szeretnék bemutatkozni, itt vagyok én.
2016. júl. 31. 15:01
 25/51 anonim ***** válasza:
43%
Előre félek milyen gyerekeket nevelnek itt is egyesek. A hülye anyja nem azt látja, hogy mit művelt a neveletlen kölyke, hanem egyből támadja a normális embert. Aki még próbál nevelni.
2016. júl. 31. 16:13
 26/51 anonim ***** válasza:
65%

"A hülye anyja nem azt látja, hogy mit művelt a neveletlen kölyke, hanem egyből támadja a normális embert. Aki még próbál nevelni."

Na igen, ez az anyatigris.

Csak a gyerekével szemben egy pipogya, gyáva alak.

2016. júl. 31. 16:29
 27/51 anonim ***** válasza:
39%

"Aki még próbál nevelni."

No ez az, hogy csak próbálja, de pofonnal ez esélytelen.:D Amúgy meg nem após dolga, hanem a szüleié.

3 gyereket neveltem fel pofozkodás, mindenféle fizikai fenyítés nélkül, normális, udvarias, tisztességes embernek. Az erőszak a gyengék végső menedéke.

2016. júl. 31. 16:31
 28/51 anonim ***** válasza:
60%

" nem após dolga, hanem a szüleié. "

De csak akkor, ha a szülei meg tudják oldani a dolgot! Most pedig a napnál világosabb volt, hogy NEM tudták megoldani.

Igazából, ha a gyerek előtt háborogtok (vagy akár csak látja, hogy nem értetek egyet a helyzettel), azzal egy dolgot értek el: rájön, hogy ő sérthetetlen. Hogy soha senki mást és semmi mást nem kell az életben figyelembe vennie, csakis a saját akaratát, és belőletek is csak annyit, amennyit ki tudtok harcolni. Ami egy nagy nulla, így ránézésre.

Az első igazi pofon az életben ki fogja majd végezni ezt a gyereket, és egy roncs marad utána.

EZT AKARJÁTOK?

2016. júl. 31. 16:52
 29/51 anonim ***** válasza:
51%

Írta a kérdező, hogy mi történt és törölték? Vagy honnan tudjuk a gyerekéről, hogy neveletlen és szörnyű? Mert azt írta, hogy "mondhatni jogosan"? Lehet, hogy csak ki akart futni egy kocsi elé, nem biztos, hogy megivott 40 üveg pálinkát a pincében, nem?

Engem sose ütöttek meg, ember lett belőlem. Rendes ember, aki dolgozik, gyereket nevel és boldog életet él. A férjemet sem ütötték soha. Reméljük, mi is tudjuk így nevelni a gyerekünket.

De igaza volt az egyik válaszolónak, ez Magyarország. Ahol a lakosságnak mintegy 70%-a úgy gondolja, hogy a gyermekbántalmazás megengedhető, ha „nevelési célzatú verés”-ként jelenik meg. Sőt, minden ötödik nő olyan családban nőtt fel, ahol az apja verte az anyját. Persze, hogy "mondhatni jogosnak" tartja utána, ha a saját gyerekét bántja.

2016. júl. 31. 17:39
 30/51 anonim ***** válasza:
100%

Tisztázzunk valamit, utolsó:

ha BÁNTJA, az NEM jogos.

Csakhogy itt a kérdező is azt írta, hogy IGAZA VOLT az apósnak. Olvasd csak el!

Csak az nem tetszett neki, hogy ezt pofonnal oldotta meg.

2016. júl. 31. 17:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!