Anyósjelölt ezt rossz néven venné?
Még csak a barátnője vagyok, dr komolyan tervezünk,;így szeretném, ha kedvelnének a szülei :)
Sokszor megyünk át egymáshoz aludni, most én megyek hozzájuk. A barátomnak szoktam sütit sütni, most is szeretnék, de így valószínű a szüleinek is mutatni fogja, mert mindent elmesèl.
Nem zavarná szerintetek az anyukáját, ha az "ő házába",ahol ő szokott sütni viszek a barátomnak egy kis sütit?
10 és válaszoló te beteg vagy .
# Egyszerű: a te szüleid kapnak, mikor ő süt neked?#
Elsonek is első lépesnek a menyecskének a feladat a hogy jó benyomást tegye a barátja szüleire.
2 dolog, pedig az hogy az is nagy segítség meg szívesség hogy ott aludhat.
3.pedig az 10 -es hogy a párodat nem te szülted anyósodnak, hanem anyós szülte neked .
Elég hülyén gondolkozzol nem csoda hogy egy normális kapcsolatod nem lesz, sem egy anyós aki szeretne téged
Kérdező jól tettes hogy sütottel sutit ügyi vagy :-) remélem mindenkinek ízleni fog -es jól sikerült.
10 -es csak kicsit buta rá ne halgass :-)
"az is nagy segítség meg szívesség hogy ott aludhat"
Egymásnál alszanak. A barát átmegy, zabál, eltehénkedik, semmire nincs gondja, a csaj meg még sütögessen?
"párodat nem te szülted anyósodnak, hanem anyós szülte neked"
Ha anyós normális nő, akkor a saját boldogságára vállalt gyereket, nem egy majd valamikori embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!