Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Kis lakásból pár napra haza...

Kis lakásból pár napra haza költözni, mert vendégek jönnek, olyan rossz?

Figyelt kérdés

A párommal 4 éve vettünk egy garzonlakást közel az egyetemhez, (szülői segítséggel 50-50 %).

A barátnőm két évig Angliban tanult (még nem voltunk együtt) és a barátnői évente egyszer meglatogatják, 3 lany.

Ilyenkor én haza megyek a szüleimhez, hogy kényelmesebb legyen nekik és nekem is! Évente 3-4 napról van szó, és napközben meg este is velük vagyok csak aludni-fürödni járok a szüleimhez.

Édesanyámnak ez nem tetszik, szerinte a párom kihasznál és nem szép dolog kitenni valakit a saját a lakásból és mi az, hogy ők fizették a lakás felét és nekem kell haza menni...

Engem ez nem zavar, én sem éreznem jól magam (na jo talan megis ;) ) ha négy lánnyal 38m2-en.

Komolyan, olyan rossz dolog ez, évente 3-4 napra haza menni?

2016. febr. 28. 22:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Inkább aza rossz, hogy édesanyád még beleszól ebbe, te meg nem rakod a helyére, hogy évi 4 napról van szó és nem fogod elküldeni a barátnőit hotelbe.
2016. febr. 28. 22:26
 2/12 A kérdező kommentje:

Inkább csak morog, hogy - ne legyél bolond fiam- meg hasonlók.

Arra gondolok, hogy félt, hisz egyetlen gyermeke vagyok. A barátnőmmel nincs baja, vagy legalábbis sose mondta. De ezt a dolgot nem tudja megemészteni

2016. febr. 28. 22:30
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

Én visszakérdeznék anyuka felé: "Miért, útban vagyok nálad?"

Egy családszerető anya inkább örülne, hogy pár napig nála "nyaral" a már külön élő gyereke.

2016. febr. 28. 22:37
 4/12 anonim ***** válasza:
68%

#1: A flegma hangnemre simán jöhet a válasz, hogy ők meg téged nem fogadnak be 4 napra.

Amúgy nem értem, anyukád inkább örülhetne, ha pár napig náluk vagy. Persze, ha nem bunkózol, mint az első.

2016. febr. 28. 22:58
 5/12 anonim ***** válasza:
67%
Tényleg, a harmadik válaszoló jó úton indult el; mondd neki, hogy maradhatnál te otthon, nem vagy kidobva, de inkább kihasználod az alkalmat, hogy pár napig otthon lehess a családoddal, hát csak nem vagy útban.. :)
2016. febr. 28. 22:59
 6/12 anonim ***** válasza:
68%
Téged nem zavar s nyilván nem egyenesen kiraknak a saját lakásodból, hanem megbeszéltétek, hogy mindenkinek így jó, nem? A szülők igazán elviselhetnek pár napra, ha kicsit is rendes ember vagy. Nem igazán értem a problémát. Azt hiszi az édesanyád, hogy te ki vagy lökve? De akkor megmondod, hogy nem... Ez nem érthető neki?
2016. febr. 28. 23:04
 7/12 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem egy normális kapcsolatban ez simán belefér. Ne engedd, hogy beleszóljanak.
2016. febr. 28. 23:12
 8/12 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem anyád majd belepusztul, hogy találjon valamit, ami miatt rosszat mondhat a barátnődre.
2016. febr. 28. 23:27
 9/12 anonim ***** válasza:
54%
de jó dolga van az anyukádnak hogy 3 napig náluk alszol!
2016. febr. 29. 01:50
 10/12 anonim ***** válasza:
78%
Forditott esetben ha neked jon 3-4 haverod nyaralni, akikkel elsorozgetnetek baratnod is otthagyna nektek a lakast? Ha igen, akkor semmi problema, ha viszont ebbol nagy hiszti lenne akkor anyadnak van igazsaga..
2016. febr. 29. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!