Kis lakásból pár napra haza költözni, mert vendégek jönnek, olyan rossz?
A párommal 4 éve vettünk egy garzonlakást közel az egyetemhez, (szülői segítséggel 50-50 %).
A barátnőm két évig Angliban tanult (még nem voltunk együtt) és a barátnői évente egyszer meglatogatják, 3 lany.
Ilyenkor én haza megyek a szüleimhez, hogy kényelmesebb legyen nekik és nekem is! Évente 3-4 napról van szó, és napközben meg este is velük vagyok csak aludni-fürödni járok a szüleimhez.
Édesanyámnak ez nem tetszik, szerinte a párom kihasznál és nem szép dolog kitenni valakit a saját a lakásból és mi az, hogy ők fizették a lakás felét és nekem kell haza menni...
Engem ez nem zavar, én sem éreznem jól magam (na jo talan megis ;) ) ha négy lánnyal 38m2-en.
Komolyan, olyan rossz dolog ez, évente 3-4 napra haza menni?
Én is inkább azt mondanám, hogy mivel kicsi a hely, ezért önszántadból mész haza, és így még velük is tölthetsz egy kis időt.
Ami még nyitogatja a bicskát a zsebemben, az a zárójeles mondatod:
"Engem ez nem zavar, én sem éreznem jól magam (na jo talan megis ;) ) ha négy lánnyal 38m2-en. "
Szép kis kapcsolat lehet, amikor benne lennél a félrelépésben, vagy akár egy négyesben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!