Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Kis lakásból pár napra haza...

Kis lakásból pár napra haza költözni, mert vendégek jönnek, olyan rossz?

Figyelt kérdés

A párommal 4 éve vettünk egy garzonlakást közel az egyetemhez, (szülői segítséggel 50-50 %).

A barátnőm két évig Angliban tanult (még nem voltunk együtt) és a barátnői évente egyszer meglatogatják, 3 lany.

Ilyenkor én haza megyek a szüleimhez, hogy kényelmesebb legyen nekik és nekem is! Évente 3-4 napról van szó, és napközben meg este is velük vagyok csak aludni-fürödni járok a szüleimhez.

Édesanyámnak ez nem tetszik, szerinte a párom kihasznál és nem szép dolog kitenni valakit a saját a lakásból és mi az, hogy ők fizették a lakás felét és nekem kell haza menni...

Engem ez nem zavar, én sem éreznem jól magam (na jo talan megis ;) ) ha négy lánnyal 38m2-en.

Komolyan, olyan rossz dolog ez, évente 3-4 napra haza menni?

2016. febr. 28. 22:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%
Anyukádnak örülni kéne hogy 3-4 napig velük vagy.De tényleg olyan mintha indokot keresne ,hogy szidhassa.remélem csak itt jön igy át.Simán belefér ez a pár nap.Közös lakás,de ha ezt megbeszéltétek akkor nnem értem miért szól bele.Hameg felhánydigálja ,hogy Ő vette szerintem azmár rég rossz.Ennél rosszabb dolgot egy szülő nemis tehet,hogy megveszi mert "segit a gyerekén" aztán a fejéhez vágja egy ilyen semmi alkalomkor.
2016. febr. 29. 13:54
 12/12 anonim ***** válasza:
28%

Én is inkább azt mondanám, hogy mivel kicsi a hely, ezért önszántadból mész haza, és így még velük is tölthetsz egy kis időt.

Ami még nyitogatja a bicskát a zsebemben, az a zárójeles mondatod:

"Engem ez nem zavar, én sem éreznem jól magam (na jo talan megis ;) ) ha négy lánnyal 38m2-en. "

Szép kis kapcsolat lehet, amikor benne lennél a félrelépésben, vagy akár egy négyesben...

2016. márc. 2. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!