Anyósjelölt ezt rossz néven venné?
Még csak a barátnője vagyok, dr komolyan tervezünk,;így szeretném, ha kedvelnének a szülei :)
Sokszor megyünk át egymáshoz aludni, most én megyek hozzájuk. A barátomnak szoktam sütit sütni, most is szeretnék, de így valószínű a szüleinek is mutatni fogja, mert mindent elmesèl.
Nem zavarná szerintetek az anyukáját, ha az "ő házába",ahol ő szokott sütni viszek a barátomnak egy kis sütit?
Ha nem CSAK a barátodnak, hanem az egész családnak viszel, akkor biztos nem, inkább pozitív, jó benyomást kelt.
Ha csak a barátodnak viszel, akkor az elég furcsa dolog, és nekem anyósjelöltként eléggé negatív lenne, mert oylan érzést kelt, hogy öket nem számítod erre érdemesnek.
szerintem ez nagyon kedves gesztus, és ne kockázz, számolgass hanem a tálat ajándékba vidd, kínálva, mindenki vegyen,ahogy jól esik
azután ügyelj, hogy nehogy úgy legyen, mint a régi viccben:D
A háziasszony kínálja a vendégeket:
- Tessék, vegyenek a süteményből még!
- Ó, én már kettőt vettem- mondja az egyik vendég.
- Ötöt, de ki számolja azt - feleli a háziasszony.
Nem hiszem, hogy zavarná. A legtöbb házba, ahol szoktak sütni, szoktak vinni a vendégek/barátok/rokonok/szomszédok is sütit, ha úgy adódik.
De az előttem íróknak igaza van, ne csak a barátodnak vigyél, hanem mondjuk egy tálnyit, amiből mindenkit meg tudsz kínálni.
Férfiak (sajnos) nem nagyon szoktak így ajándékba sütni.
Na csináltam annyit, hogy elég mindenkinek :
Kit érdekelnek a férfiak, itt egy konkrét személyről van szó.
Ha ő nem erőlteti meg magát, én miért tegyem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!