Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti hogyan kezelnétek ezt,...

Ti hogyan kezelnétek ezt, hogy később ne legyen kihatással a gyerekre?

Figyelt kérdés
Anyós hihetetlen pozitív embernek tartja magát, valójában egy energiavámpír. Újabban akármilyen betegségről hall, be akarja bizonyítani, hogy a gyerekemnek az a baja. Volt már szerinte kiszáradva, tüdőgyulladásos, autista...nem értem az indíttatást, rosszul esik, ezt többször többen elmondtuk neki. A másik unokáját már teljesen hipochonderré tette, Félek,hogy nálunk is ez lesz. Eltiltani nem akarom tőle.
2016. júl. 26. 10:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

10/-es vagyok

Kiegészíteném azzal, hogy csak felügyelettel találkozhasson a gyermekkel. Egyedül nem.

Akkor azonnal le tudtok csapni rá, ha marhaságokkal traktálja a gyereket.

Legvégső esetben valóban kérni kell a családsegítőket, pszichológust, hogy már most tudjanak erről.

Mert ha eltiltanátok, akkor akár fel is jelenthet benneteket. Legyen bizonyíték, hogy miért döntöttetek úgy.

2016. júl. 26. 13:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Mennyi idős az a gyerek? Nekem nagyanyám (volt) ilyen, de anyám mindig mondta, hogy hülye, aztán meg én is úgy voltam vele egy időután, hogy ezt tényleg nem normális. Semmilyen hatással nem volt rám, hogy a szúnyogcsípésemről be akarta bizonyítani, hogy övsömöröm van, mikor nála nyaraltam meg ilyenek. Csak úgy voltam vele, hogy nagyanyám tényleg gyagyás... Így utólag is vagy röhögök rajta, hogy milyen hülyeségeket bír kitalálni, vagy csak simán felbosszant, hogy ha köhögök egyet, akkor már jön azzal, hogy nem-e szédülök is esetleg...
2016. júl. 29. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!