Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi lesz ennek a vége?

Mi lesz ennek a vége?

Figyelt kérdés
Férjemmel 6 éve vagyunk házasok, 2,5 éves a kislányunk. Anyósommal egyre rosszabb lett a viszonyunk, azt mondta, nem ilyen lányt képzelt el a kisfia mellé. Igazából nagyon felszínes, azt mondja, hogy egy kicsi vékonyka, csendes lányt képzelt el, én meg neki már kövér vagyok a 165 centi 60 kilómmal. Tavaly nyáron leültem vele megbeszélni, hogy én szeretnék vele jóban lenni, szeretném ha jó kapcsolata lenne az unokájával stb. Amúgy havonta egyszer találkozunk, én szerettem volna ezeket az alkalmakat sűríteni. A terhességem alatt nem foglalkozott velem egyáltalán, egyszer sem kérdezte meg, hogy hogy vagyunk. Mikor ezt mondtam neki, azt mondta, hogy az én anyukámnak a dolga rám figyelni, ő nem anyám hogy kérdezgessen mi van velem. De az nagyon idegesíti, hogy én sokszor beszélek anyuval skypon. Szóval a megbeszélés nem hatott, még telefonon se hív fel, ha véletlenül én veszem fel a férjem telefonját, akkor rámcsapja. Az előző héten voltunk náluk, bejelentettük, hogy érkezik a lányom kistesója. Csináltak egy pár fényképet is főleg a kislányról, de sok képen én is rajta vagyok. A hétvégén kaptam egy emailt tőle, amit a férjem tesójának volt címezve, csak véletlenül ez állt benne: Küldök egy pár képet "a kislány neve"-ról, csak kár hogy a legtöbbön az a dagadt tehén is rajta van. Teljesen kiakadtam. Hogy mondhat ilyet a terhes menyére? A férjemet nagyon sajnálom, borzalmasan rosszul esett neki, azóta nem veszi fel a telefont, nem hajlandó szóba állni az anyjával. DEhát ez nem maradhat így. Mi lehet a megoldás?
2016. júl. 20. 16:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ne a darabszámhoz ragaszkodj, két nagymama akkor jó, ha nagymamák, nem ilyen ostoba nem is tudom, hogy mondjam finoman micsoda az egyik.

Ő a gyereknek se volna jó, neked se, és ha a férjed is mellettetek (nagyon helyesen), akkor annyi.

2016. júl. 21. 08:44
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
háát tudod én nem erőltettem volna ezt az egészet, pláne ha nem is ragaszkodik az unokához és teszem ő sem hozzá. Itt egyszerűen te egy amerikai filmbe illő családot szerettél volna és ráakartál erőltetni valamit az anyósodra amit ő sajnos nem tud teljesíteni, mert egy paraszt. Fogadd el és hanyagold a találkozókat a nagyobb ünnepekre, addig is ott van anyukád és szerintem bőven elég ha legalább 1 nagyi szereti.őszintén elég butának tűnsz számomra amiért olyasmit erőltettél ami teljesen hasztalan sőt a tehénezés után is ez a célod, enyhén szólva szánalmas.
2016. júl. 21. 09:15
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Küldj neki egy válasz e-mailt valami olyan szöveggel, hogy a dagadt tehén és a férje megszakít önökkel minden kapcsolatot. Megértésüket köszönjük, tisztelettel, a dagadt tehén.

Viccet félretéve: igenis maradhat így a kapcsolat. Egyértelműen nem szeret téged az anyós és ha a férjed is melléd állt, akkor te nyertél. Nem kell jóban lenni ilyen emberekkel, sőt még jobb is hogy a gyerekeket megkíméled ettől a féltékeny, mérgezett lelkű perszónától.

2016. júl. 21. 09:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon sajnálom a férjed, hogy ilyen anyja van. Te mindent megpróbáltál. Én ezek után nem lennék hajlandó egy szalmaszálat sem keresztbe tenni. Undorító. A gyereket láthatná de én itt befejeztem volna.
2016. júl. 21. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!