Mi lesz ennek a vége?
Miért ragaszkodsz ahhoz, hogy többet találkozzatok? A férjed is ragaszkodik? Kérje ő.
Nem tudom mi lesz a vége, beszélje meg aférjed az anyósoddal.
Na esa kedves anyos hany kilo?
A mwgoldas hogy szolsz az emailrol, utanna meg radiocsend orokre...
Miért kell erőltetni a gyakoribb találkozást? Férjed nem akarja, anyósod nem akarja, neked nyilván nem jó.
Maradhat így. Válaszolj neki az e-mailre hogy egy ideig nem szeretnéd zavarni a jelenléteddel.
Dehogynem maradhat is, egy embernek nem kötelező jóban lenni a szüleivel, csak mert a szülei.. Ha okot adnak a kapcsolatmegszakításra, egyáltalán nem köteles az ember örökké lenyelni mindent. Anyós bőven kihúzta a gyufát, nem csodálom, hogy a férjednek semmi kedve ehhez az aljaskodáshoz és drámához.
Szerintem ne erőltesd a békülést, jobban jártok, ha egy ilyen ember nem rontja a levegőt körülöttetek.. Az unokák is jobban járnak, ha a mama nem fúrja az anyjukat a háta mögött, mert hidd el, ez lenne a jövőben is.
Figyelj, jobb, ha egy nagymama van, aki imádja a gyerekeket, mint ha van egy nagymama, aki szereti őket és egy, aki folyamatosan duruzsol a fülükbe, hogy az anyjuk mekkora egy haszontalan tehén.. Hidd el, az ő lelki fejlődésükre sem lehhe jó hatással a dolog.
A férjed is megértem, van az a pont, amikor betelik a pohár, én sem akarnék szóba állni anyámmal, ha ilyeneket tenne, bár nálam a pohár sokkal hamarabb betelt volna, így is törelmes ember lehet :)
Ne erőltesd a kapcsolattartást ill. azt sem, hogy ezek után még szóba álljon vele. Felnőtt ember, hadd döntse el ő. A legjobb, amit tehetsz, ha a férjedre és a gyerkőcökre koncentrálsz és nyugalomban, békében éltek tovább a vasorrú bába nélkül. Sok boldogságot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!