Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Komolyan én vagyok a szemét,...

Komolyan én vagyok a szemét, hogy nem vállalom?

Figyelt kérdés
Párom nagymamája mellettünk lakik, nagyon jó a viszonyunk és mivel már nehezen jár én vásárolok be neki és segítek pl ablakot pucolni, vagy amit ő már nem tud megcsinálni. A minap elesett szegény és eltört a karja, miközben kapálta a kertjét. Apósom és a felesége(3 éve házasok) kitalálták, hogy mostantól gondozzam én a mamát, mert ők dolgoznak én meg henyélek itthon a 3 hós gyerekkel. Mivel a mama cukros külön étrendet igényel és a kertje sem kicsi. Arról nem is beszélve hogy párom 12 órákat dolgozik, van hogy hétvégén is alig van itthon, így minden házimunka és gyerekgondozás rám marad. Mikor közöltem ezt velük, mostoha anyós kinevetett, hogy a mai kismamák milyen lusták, bezzeg az ő idejében mosták a textilpelust is. Ti bevállaltátok volna?
2016. júl. 6. 11:50
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Nálunk a családban mondhatjuk (járulékos rokonoknál) volt ilyen, utána a mama felé se néztek a rokonok mert hát gondozza a menyük, minden a fiatal feleségre maradt gyerekkel, utána meg szemét volt hogy dolgozni ment vissza (addig meg lusta...)!! Spóroltak az ápolón! Nekik is azt kéne hogy addig felvenni egy ápolót aki figyel a mamára, szakszerűen ellátja. Most ő igényel több figyelmet mint a gyerek kb, nem leányálom az élet egy 3hós baba mellett. Rámehet a házasságod mert a férjed csak egy fáradt, frusztrált nőt fog kapni. Még ápolás nélkül is elég nehéz fenntartani a női szerepet!

Kisegíteni oké, ránézel, főzöl neki heti x alkalommal, de nem mindent megcsinálni. Rabszolgát keresnek hogy addig ők menjenek nyaralni utána meg mesélik majd, hidd el! Az ő anyja, neki kell róla gondoskodni. Ha annyira dolgoznak akkor legyen pénzük arra hogy szakszerű segítséget vesznek igénybe!

2016. júl. 8. 20:44
 32/35 anonim ***** válasza:
69%
Miert? Ok mit csinalnak egesznap, h nem ernek ra gondoznI?????
2016. júl. 10. 23:18
 33/35 anonim ***** válasza:
Jól kitalálták ezt neked! Én lusta vagyok mások segítésére. Amikor én voltam bajban senki sem segített. Nem vártam el, csak jól esett volna. Ráadásul picid van.. Felejtő.. Oldják meg.
2016. júl. 13. 09:14
 34/35 anonim ***** válasza:
Végül mi lett?
2016. júl. 13. 20:43
 35/35 anonim ***** válasza:
Baromi gáz, hogy tőled várják a segítséget a 3 hónapos baba mellett. Lelkiismeret furdalás nélkül közöld, hogy fizessenek meg egy ápolót és rendeljék a kaját! A kertjét meg gondozza, aki akarja.
2016. júl. 16. 17:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!