Komolyan én vagyok a szemét, hogy nem vállalom?
nagyi ház elad, pénz oda nektek
hozzátok költözik és kész
és akkor mindenki jól jár, kivéve anyós
Nehogy bevállald! Mindenki a saját micsodájával verje a csalánt.
Amúgy meg ha velem történne ilyen, mindent elkövetnék, hogy ne legyek senkinek sem a terhére. Egy kéztöréssel meg lehet ugyanúgy mindet csinálni, csak az nem teszi meg, aki elvárja hogy körbeugrálják. Nekem is volt eltörve, mégis megoldottam mindent begipszelt kézzel is.
Na, ha mostohaanyósod kinevetett, akkor megmondhatod neki, hogy a mostani középkorúak milyen lusták, hogy munka mellett nem tartanak felügyeletet egy idős néni mellett, aki eltörte a karját. Majd az arcára fagy a mosoly.
Nem vagy szemét, mindenki maga tudja, mennyit tud vállalni. (Amúgy anyum, emlékszem, fizetés nélküli szabadságon volt nagymamámmal, mielőtt meghalt, 9 hónapig ápolta, és sohase unatkozott mellette...)
"Konkrétan este 9-kor úgy dőlök be az ágyba mint egy krumpliszsák."
Már bocs, de mi lesz ha majd dolgoznod is kell ezek mellett? Vagy 18 évig most akkor otthon agonizálsz, mert milyen rohadt nehéz egy gyerekkel? Ugyan már.
Egy idős ember ellátása ezerszer inkább a gyereke(i) feladata, mint az unoka élettársáé.
Ez az alap, ehhez adnám hozzá, hogy csecsemővel van, hát akkor meg még annyire se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!