Ez csak számomra durva? Elvárni dolgokat, követelőzni, lehúzás szag? Mit csináltatok volna?
Múlthéten volt após névnapja, telefonon felhívtuk akkor felköszöntöttük, ma pedig mentünk hozzájuk. Erre azt kaptuk hogy minden valamire való ember FACEBOOKON köszönti fel a másikat, megkaptuk hogy milyenek vagyunk hogy ott nem voltunk képesek írni neki,ez milyen gáz! Megmutatta az üzenőfalát hogy oda bezzeg mennyien írtak, ők IGAZI jó emberek. Nem érdekelte hogy telefonon megtettük és mi facebookon nem élünk életet amúgy. Nem csak őt, de másokat se köszöntünk fel ott, aki fontos azt úgyis felhívjuk, találkozunk. Nem ez lenne a normális??
Férjem azért odaadta az ajándékot amit vettünk (az autóba kapott új minőségi üléshuzat szettet mert láttuk hogy a régi tönkrement és mellé bort) erre meg az volt a válasz hogy az nem kell neki mert ő nem ezt kérte! A férjemmel beszéltek erről vagyis megkérdezte hogy esetleg van-e valami aminek örülnek, én nem tudtam, de utána elmondta hogy azért nem vettünk neki azt mert egyrészt baromi drága dolgot kért (okostv, lap és xbox volt amit mondott) és ilyet ő nem vesz, még magunknak se engedhetjük meg nem hogy ajándékba... Lakásvásárlás után, gyerekvállalás előtt (gyűjtünk rá mert kiderült hogy esélyes hogy kezelések kellenek) amiről tudnak. Ez az első év hogy utólag megyünk, mert már nem élünk velük. Így fogtuk magunkat és eljöttünk, férjem azt mondta hogy ez volt az utolsó hogy beszélt velük, csak a pénzért vágynak. Anyós is csinálta ezt hogy ő csak mosogatógépet vagy hűtőt kér de azt a nagyot!
Papa most éli a második gyerekkorát.
Legközelebb intézzétek el ti is egy üveg borral.
Főleg hogy jobban keresnek anyagilag lényesen mert 2x160ezer a fizetésük fixen, 110ezer egy kiadott lakásból, mellette anyósom eljár időseknek bevásárolni,takarítani... 100ezer a lízing (mert fontos!) és a lakáshitel együtt, de még így is marad minden másra...
Nekünk csak a két fizetésünk van ami max 320 ha párom túlórázik, nekem nincs ilyen lehetőségem. Ebből fundamenta volt és gyűjtögetés a családalapításra most. Igaz régi autónk van és nem két lakás, de tehermentesen.
Abba se gondol bele, hogy aki fb-on köszönti fel, az 1. nem szán rá pénzt, 2. nem köszönti fel szóban 3. a születésnapját is valószínűleg csak onnan tudja, hogy kiírta a fb.
legyen vele boldog.
Mekkora gáz az apósod!
Már ne is haragudj..teljesen függő lett,hogy csak azt értékeli,ha valaki fb-n megköszönti?!Vajon hány embernek jutott volna eszébe,ha a fb nem jeleníti meg h ennek-annak van szülinapja?:D
Felnőtt ember,és így viselkedik?! Vegyen magának tévét, vagy xbox-ot..olyat 1 felnőtt embernek minek kéne venni szülinapra?!Nem várhatja ezt el..:D
Idióta
Igazat adok a férjednek,tuti ezek után nem mennék 1 jó darabig/vagy végleg/ de meg is nézhetné hogy legközelebb felhívom bármilyen alkalmakkor,max írnék neki fb-re azt le van tudva!
Kíváncsi lennék,hogy ha TI állnátok elő hogy mit szeretnétek mit szólnának
Most nem azèrt, de ennyi idősen már mit keres a vénember a facbukon? Azt hittem ez csak a 14 évesek szórakozása. Èn egy Ferrarit kértem szülinapomra...most komolyan, ki nem carja le mit akar? Mit akar az xbox-szal? Visszafelè fejlődik a papi vagy mi?! Istenem...
Legegyszerűbb: írjatok a vènembernek facebookon, aztán nem kell se hívni, se menni hozzá. Olcsóbban megússzátok legalább.
Férjemnek amúgy nincs már facebookja egyrészt azért mert nem használja, de nem is érdekli, másrészt amióta fent vannak a szülei... Folyton mindenfélét (bögyös nőktől kezdve a betegségekig hogy mit csinálj magaddal, mi mire utal, minden szirszart) a falára kitett az apja... Korlátozta, ellenőrzés alá tette, akkor meg reklamált hogy miért, hívogatta hogy nézze meg... Hát gondolhatjátok hogy ez mennyire kellemes, főleg hogy a főnökei és a kollégái is ismerősei voltak... Inkább letörölte és egyet használunk, de nálam ezt nem merik megtenni hála :D
Az lesz ezentúl, ha ennnyire fontos a facebook csodás világa, spórolunk legalább ;)
Hála a jó istennek, hogy anno 16évesen letöröltük magunkat fb.ról :) (férjemmel)
Apósódék egy pö.csfejűek, neharagudjál.
Kicsit hanyagolnám őket.
Ezen ( ne sértődjön meg senki ) nagyon jót nevettem. :)
Nekem facebookom sincs, engem valószínűleg kitagadnának.
Ha megfogadsz egy tanácsot, nevetsz egyet rajta, és élitek a saját életeteket. :)
Őket meg köszöntsék fel facén, kedveskedjenek nekik a facen ajándékokkal. Okostv, meg xbox? Két puszi, egy csupor rózsa, egy üveg bor, stb... Az apósod, és anyósod, nem enyhén van elszállva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!