A ti anyósotokkal is ez történt, mikor megöregedett? Hogy segítettetek neki?
Anyósom 71 éves, 3 éve ismerem. Újabban egyrészt furcsa dührohamok törnek rá. Például a múltkor nem vette fel anyósomnak a telefont a férjem tesója. Anyósom elképesztő stílusban kezdte alázni, káromkodásokkal, nekünk. Most ezeket ide nem tudom leírni.:) Az utcán hangosan megszól embereket, pl. egy hordozókendős lányt a gyermekével, hogy "ilyet a majmok szoktak" és forgatja a szemét. Soha nem viselkedett volna így, ahogy az elmúlt fél évben.
És észrevettem, hogy nagyon rosszul kezdett el öltözni. A ruhái nem régiek, csak fura szabású, bő mind. A kínaiban vásárol, de ott sem csak ilyen dolgok vannak, mégis ezeket választja. Tudom, hogy nem a pénz miatt, mert a nyugdíja több az én fizetésemnél, és a férje is jó nyugdíjat kap. Na meg, eddig nem öltözött ilyen rosszul.
Nem engedi, hogy elvigyem őt vásárolni, de úgy sajnálom, hogy valahogy mintha mindegy minden lenne neki és furcsán viselkedik. Hogy segíthetnék mégis? Mi baja lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!