Hogy mászhatok ki ebből?
Én vagyok az anyós.A saját házamban élek.Januárban a legkisebb gyermekemmel(8 hós most) az apjához költöztem külföldre.Az itteni családi házamban(egyedüli tulajdonos vagyok,válás után vettem) itt hagytam a nagyfiam(18)és a lányom(23) éves gyerekeimnek.Mindkettejüknek itt van élete,nem akartak jönni.Dolgoznak,de mindig utaltam haza plusz pénzt nekik.A lányomhoz beköltözött a párja-én kétszer találkoztam vele.Egy helyen dolgoznak,jóravaló srác,a fiammal is jól kijön.
Mivel kint panelben lakunk,hazajöttem nyárra a picivel(egyrészt oltások másrészt az udvar harmadrészt mert hiányoztak a nagyok).És itt kezdődik a gondom.Egyszerűen képtelen vagyok elviselni a srácot.Életemben nem találkoztam még ilyen emberrel.Nem vagyok vaskalapos,sem banya anyós.Eddig minden szerelmükkel jól kijöttem.De ez az ember megőrjit!
Nem eszik zöldséget.Semmilyet.Sem gyümölcsöt.A baj azzal van hogy azt sem eszi meg amibem a hús mellett az is van.Sem a pörköltet a hagyma miatt sem a leveseket stb.Vajas kenyér,tojás,krumpli és hús.Nálunk viszont mindig tele a hűtő ezekkel.Gomba,cukkini,répa,paprika,paradicsom,alma,barack dugig.Nem győzöm venni.Zöldségragu hetente.Gomba nyersen reggelire rántottával.Stb.Mióta hazajöttem én főzök megint.Nagy átlagban kétfélét hogy a fiatalember is ehessen főttet.De kezdem unni.A minap kérte hogyha pörit csinálok ne tegyek bele hagymát.Na persze.
Aztán csináltam krumplilevest és MEGKÉRDEZTE MI AZ!Jesszus...A gyerekeimmel nagyon jó a kapcsolatom,a fiam azt is velem beszéli meg amit más fiúk az apjukkal szoktak.Emiatt nem szólok csak nyelek,tolerálok,de néha hallom hogy a lányom is kiakad ezen és vitatkoznak.A srác nem sejt semmit,ugyanúgy beszélgetek vele is,néha vigyáz a picire is,vagy elviszik sétálni de én kezdek megőrülni a saját otthonomban.Alig 2 hete voltam otthon mikor feltűnt hogy a srác semmiben nem segit.Se egy mosogatás se teregetés vagy bármi.Először a lányomnak mondtam,azt mondta nem ilyen,beszél vele.Ok.Semmi változás,hát szóltam neki is.A válasz: Mióta hazajöttél,elkényelmesedtem...Gondoltam arra hogy keresek nekik egy albérletet,de a lányom 3 éve dolgozik,nagyon szépen gyűjtöget saját lakásra,azért maradt itthon,nem akarnám ezt megakasztani,meg amúgy is.Őt rakjam ki emiatt??Azt látom hogy szeretik egymást,normálisan,nem ömlengve hanem ahogy intelligens emberek.Figyelmesek,kedvesek...Hogy jöhetek ki ebből jól?Vagy eltúlzom?Vagy mégis sz.ar "anyós" vagyok?
Nnagyon egyszerű. A te lakásod, ezert megkéred a lányodat, hogy kérje meg a párját, hogy amíg otthon vagy, addig a srác költözzön el.
Elmagyarázod, hogy neked ő egy idegen, ezért nem tudod tolerálni a viselkedését.
Pont. Ettől nem vagy szar ember, csak szükseged van a magánéletre a saját házadban.
12-es, lehet, hogy papíron az anyós háza, de ő az év 95%-ban NINCS ott.
És, ha nekem azt mondaná anyám - mert hisztizik egy csipcsup dolog miatt -, hogy a párom költözzön el, amíg ő ott van, nagyon összevesznék vele.
Kérdező: és akkor mi van, ha nem eszik zöldséget? Eddig is jól megvoltak, itt TE kontárkodtál bele a kajálásba. NEM KELL főzni rájuk, felnőtt emberek, eddig is éltek.
27 vagyok, és nekem is állandóan megmondják, hogy mikor mit - főleg húst - egyek... ettől a falra mászok. Ha fáj a gyomrom a hústól, akkor miért kell rám erőltetni? 5 évig tökéletesen megvoltam nélküle, de, most, hogy ide költöztem, állandóan tömnek vele. pfuj.
Jó reggelt.Kifejezett élmény a sok okoskát olvasgatni.Mi nem világos azon hogy ELVÁRJA hogy az ő szájíze szerint főzzek? 😃 Szövegértés nulla.Azt is odaírtam hogy ők maguk is vitatkoznak emiatt.De amúgy megoldottam 3 perce.Ő kicsattogott én meg közöltem hogy a kajapénzét lefeleztem,főzzön magának,a hideg kaja a hűtőben lapuk és övé a mosogatás.Mivel a gyerekeimnek is megvan a napi rutin a házimunkában.
Hejj de sokan igényelnek a válaszolók közül tisztességes sexet... A kérdést lezártam.Pápá 😊
13, el kell akkor koltoznod..nem hisztizni ezen, hogy -hust eroltetnek rád :D
tiszta vicc. egyáltalán mit ketresel még anyuciéknál, csak nem anyatejes vagy te is? :D
Jól tetted! Főzzön magára, Neked meg több időd marad a gyerekeidre!
Pörkölt hagyma nélkül...no comment.
Jól oldottad meg :)
reakciók mik voltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!