Szerintetek buta vagyok, h ezt ennyire a szivemre vettem?
"Nem akartam berendezni mas hazat,"
"mondtuk h a legkisebb szobat az emeleten berendeznenk a gyerekeknek,ha jovunk legyen hol jatszani"
Bocs, de kétszer is elolvastam amit írsz, aztán mégsem értem a problemád.
Szóval elköltöztök anyóséktól, és mégis azt várjátok el tőlük, hogy egy vendégszobát rendezzenek be nektek, ami csak rátok vár. És azért nem egy szállodáról beszélünk.
Miközben van egy ottélő másik gyerekük, aki beköltözne az általatok üresen hagyott részbe...Uram bocsá, átalakítaná a saját gusztusa szerint, mert ő ott fog élni. Ti meg nem. Basszus, macskát is vinne, hát az már elviselhetetlen. A saját lakterébe.
Mondd, jól vagy? Mégis mi jogon akarnád megszabni más embereknek, hogy mit tegyenek a saját tulajdonukkal?
Hát már megbocsáss, de egy olyan otthonban, ahol nem laksz, nyilván vendég vagy.
Ha szerinted életveszélyes a ház a gyereknek, legfeljebb nem viszed oda. Mondjuk nem értem az életveszélyes ház fogalmát, de ez a legkevesebb, amit nem értek a problemádból.
"Pl ikyesmik.Egy eves a fiam igy nem hallgathatja a huga 2eve a gyereksirast,de am egyszer sem,mert sosem hagytuk. "
A gyerekek azért hallgatják egymás sírását, mert az anyjuk visszamaradott, és odapottyantott más házába 2 gyereket is - amikor a házról nagyon jól tudta, hogy "nem gyerekbarát". Vagy talán anyósod kényszerített, hogy odaszüljél???
Nem olvastam el a hozzászólásokat.
A kérdésedre: Igen, buta vagy. Ugyanis én nem adnám ki a saját lakásom albérletbe, hogy más nyakára költözzek és kiszolgáltatott legyek, alkalmazkodjak máshoz. Otthon a magam ura vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!