Szerintetek buta vagyok, h ezt ennyire a szivemre vettem?
Igen "buta" vagy, ha eddig sem érdekelték őket a gyerekek akkor nemtudom miért vártad, hogy most csoda történik és nem csak, hogy vigyázni akarnak rájuk, de szép biztonságos szobát is berendeznek nekik.
Egyébként igazad van, jobb lesz ha elköltöztök és önálló családként kezdtek működni a pároddal és a gyerekeitekkel.
Szia!
Nyelj egy nagyot, és mosolyogva vezesd rá őket, hogy miről is lenne szó.
Ha most nem, akkor sosem.
Érd el, ha ez valóban annyira fontos. Különben bottal ütheted a nyomát annak az életnek, amit szeretnél.
Tudom, hogy most iszonyatosan nehéz. De ma alapozhatod meg a holnapot, amit annyira szeretnél.
Nézd, ha szeretnéd, hogy a jövőben legalább néha segítsenek és vigyázzanak a gyerekekre, akkor ezt nyíltan kérdezzétek meg, mennyire (havonta hányszor, hány órára) számíthattok rá. Sajnos könnyen lehet, hogy egy jobban jártok egy bébiszitterrel.
Ha pedig egyáltalán nem nyitottak a gyerekvigyázás dologra, akkor egyszerűen vigyetek el mindent, amit ti vettetek és szükségetek lesz rá. A macskáknak felesleges otthagyni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!