Szerintetek buta vagyok, h ezt ennyire a szivemre vettem?
Elképzelni sem tudom, hogy lehet a ház fele életveszély a gyereknek. (Kések, láncfűrészek sorakoznak mindenhol?) Kifejtenéd? Szerintem ők sem gondolják olyan veszélyesnek és ezért nem akarnak külön babaszobát. Meg ha elköltöztök, akkor nem is érdemes ha hetente, kéthetente egyszer ott vannak a gyerekek. Gondolom te sem akarnád, hogy napokig vigyázzanak rá.
A férjed húgát meg tudom érteni. Már lassan két éve gyereksírásra kel, fekszik...
12es Nem potyogtatom a gyerekeket,szeretetben vallaltuk a ferjemmel a minosithetetlen stilusodrol inkabb nem beszelek.Egy gyereknek nem tulelni kell a gyerekkort igenis vigyazni kell ra(mindent kinyit,megrag,szajaba vesz,leesik...stb)
13as Az h nem gyerekbarat azt jelenti h minden veszelyes elol van hagyva,nyitottak a terek(nem lehet ajtoval becsukni semmit,kiveve furdo,wc,haloszobak) minden egymasbol nyilik.A lepcsohaz,pincelejaro is nyitott(gyerekracsot mindig elfelejtik becsukni) Pl korhazba voltunk 3hetet,mert a tisztitoszert elol hagytak a furdobe.Pl ikyesmik.Egy eves a fiam igy nem hallgathatja a huga 2eve a gyereksirast,de am egyszer sem,mert sosem hagytuk.
14es Sosem blaziroztam arra,h,azert vallalok gyereket h lepasszoljam masnak(mint mondtam nem nagyon vigyaztak ra meg) de igenis vannak helyzetek mindenki eletebe amikor elkerulhetetlen.Valamint ok regen minden segitseget megkaptak.Valahogy termeszetes volt h a nagyszulo szeretne vigyazni az unokara.Valaki pl sosem adja oda nagyszulonek,en szivesen(csak legyen egy hely ami gyerekbiztos,igy nekik is konnyebb) megse kernek belole.
Ez az ami rosszul esik.Mondom az o haza nem szolhatok bele mit tegyen.Azt hittem ok is orulnek majd egy helynek ahol szabadon mokazhatnak a gyerekekkel.Valamint nem hjszem h egyetlen kis szoba a ketszintes hazban nem jar a fiuknak es az unokaiknak csak a lanyuknak.Ez szerintem elfogadhatatlan,h ennyire az egyik gyerek szamit.Ha jol belegondol mindenki nem hiszem h masnak jolesne h a szulei a testvernek mindent a masiknak semmit.Es szulokent sem hiszem h barki ikydn megkulonboztetest tenne a gyerekei kozott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!